Sommerdagboka onsdag 5. juli 2017

Det er sommer, det er nesten 20 grader og det er snart ferie. Sommerdagboka tar pulsen på et ferieklart fotball-Norge (og litt hockey).  Til helgen er det siste eliteserierunde før sommerferien. Hvorfor spille fotball når sommeren er på sitt beste? Absurd. Uansett. Vålerenga skal møte FK Haugesund i runde 16, men stopp en hal! Hvor … Fortsett å lese «Sommerdagboka onsdag 5. juli 2017»

Det er sommer, det er nesten 20 grader og det er snart ferie. Sommerdagboka tar pulsen på et ferieklart fotball-Norge (og litt hockey). 

Til helgen er det siste eliteserierunde før sommerferien. Hvorfor spille fotball når sommeren er på sitt beste? Absurd.

Uansett. Vålerenga skal møte FK Haugesund i runde 16, men stopp en hal! Hvor er Vålerengas kamp? Den er utsatt og spilles 12. oktober. Vi kommer med andre ord tilbake til den seinere i høst.

Og ikke er det Toppserie-fotball heller. Så da tar fotballspillerne ferie. God tur, hvor enn dere skal.

Hockey-spillere på ungdomslag

Vi gratulerer Marius Johansen, Joachim Sommer Nielsen, Tom André Christensen og Marcus Ekberg med plass i U20-troppen som skal på samling i slutten av juli – starten av august. Gratulerer!

Ny stadion og snart skolestart

Den nye storstua for fotball i Oslo står snart klar. Valle stadion blir et samlingspunkt for hele Vålerenga Fotball. Selv om åpningskampen ikke er før i september så må mye stå klart til august. Da åpner skolen og den er ganske viktig for prosjektet.

IMG_0598

I den forbindelse så har Utdanningsetaten (eller Skolesjefens kontor om du er gammal nok til å huske det) hatt inntaket til videregående skole og sluppet litt tall og statistikk. Gjennomsnittlig karakterpoeng på de som fikk plass på studiespesialisering toppidrett var 45,2. Hvor mange som har søkt seg til Valle vet vi ikke, men det er totalt 259 søkere til 96 plasser fordelt på tre klasser (Nydalen, Valle og Persbråten VGS).

Dagsavisen har en sak om flyttinga til Valle. De snakker om Bislett-følelsen. Dagboka mener at dette blir litt feil. Vi har flytta fra Bislett. Den stadion var på en måte kollektivet Vålerenga bodde i mens klubben fortsatt var ungdommen. Så flytta klubben til vestkanten og Ullevaal i et forsøk på å finne litt større leiligheter. Den ble litt for stor, og leia var litt for dyr, så løsninga ble å bygge et eget hjem.

Saloversikt på Valle. Hvor er setet ditt?
Saloversikt på Valle. Hvor er setet ditt?

Valle skal ikke være Bislett. Valle skal ikke være Ullevaal. Valle skal være Valle. Vi skal lage en egen følelse, en egen stemning. Det er nytt, det er flott og det er vårt. Det siste er det viktigste.

Vålerenga i dag

Vi sørger for å skaffe oss Vallekortet før det blir utsolgt. Allerede solgt over 600 stykker og vi kan allerede nå nærmest garantere at det ikke blir mulig å kjøpe enkeltbilletter på Patriot-feltet.

Legg igjen en kommentar