Dagboka fredag 16. juni 2017

Denne fredagen kom som julekvelden på kjæringa. Uka har gått sjukt fort. Dagboka i dag er derfor av et eklektiske slaget. Damelaget er videre i cupen Etter en kalasseier borte mot Fløya i går er damelaget videre i cupen. Jentene vant hele 5-0. HURRA!! Synne Sofie Christiansen var heit og putta hele tre mål. På … Fortsett å lese «Dagboka fredag 16. juni 2017»

Denne fredagen kom som julekvelden på kjæringa. Uka har gått sjukt fort. Dagboka i dag er derfor av et eklektiske slaget.

Damelaget er videre i cupen
Etter en kalasseier borte mot Fløya i går er damelaget videre i cupen. Jentene vant hele 5-0. HURRA!! Synne Sofie Christiansen var heit og putta hele tre mål. På scoringslista fikk hun selskap av Christine Olsen og Anne Lise Olsen som begge scora ett hver.

Stadion…igjen
Onsdag var det bystyremøte og en av sakene som var oppe til politisk behandling var rekkefølgebestemmelsene i forbindelse med bygging av stadion på Valle. Nærmere bestemt så var et kravet til at vei skal være etablert før det gis tillatelse til bruk av ny stadion, skole og barnehage som ble behandla. Bystyret vedtok at stadion med tilhørende herligheter i samme bygg kan tas i bruk uten at denne veien er etablert samt at kommunen tar regninga. Dette sparer Vålerenga for rundt 25 millioner kroner.

Og mens vi allerede snakker om stadion så kan vi umulig la være å -igjen- nevne all viraken som om dagen florerer rundt åpningshelga. Åpningskampen på lørdag krasjer foreløpig med hockeyklubbens første hjemmekamp. Vi har vært i kontakt med daglig leder i Vålerenga Hockey om denne saken og han lover at avklaring om kampen flyttes til fredag 8. september kommer førstkommende mandag. Hele saken leser du her.

Ronny Deila møter supporterne på Vålerenga Vertshus
Ronny Deila ønsker å komme tettere på supporterne. Derfor inviterer han til uformelle samtaler med supporterne hver fredag før hver hjemmekamp. Et fantastisk initiativ!  Dog forvirrer klubben oss litt. Klanen mistet sin observatørpost i styret og det gir større avstand mellom klubb og supportere. Kaffe eller pils med Deila hver fredag gir igjen kortere avstand. Nå kan det jo være sånn at man ønsker seg større avstand mellom administrasjon og supportere og mindre avstand mellom sport og supportere. Hvem veit….vi synes uansett at et er viktig at klubben er tett på supporterne sine og at supporterne er tett på klubben. Sjansen for god stemning blir bedre av den slags. Og god stemning blir det garantert på Vålerenga Vertshus i ettermiddag. Klokken 17.00 on the dot står Ronny i døra på Vertshuset og ønsker velkommen. Det er bare å møte opp. Dette blir en ny nydelig Vålerenga-tradisjon! Garra!!

Søndag møter vi Strømsgodset på Ullevål  klokken 20.00. Vålerenga stiller uten Zahid som soner for gule kort. Før søndagens oppgjør ligger Vålerenga på åttende plass, fire poeng foran Godset på trettene plass. Det er to lag som har hatt helt omvendt proporsjonal utvikling de siste kampene. Mens vi står med tre seire, en uavgjort og ett tap på de fem siste kampene, kan Godset flotte seg med en seier, en uavgjort og tre deilige tap. Vi har trua på seier på søndag.

Amerikansk Fotball
I morra klokken 14.00 spiller Vålerenga Trolls U17 bortekamp på Frogner Stadion mot Oslo Vikings. Er du ny når det kommer til amerikansk fotball eller har du aldri sett Trollsa live? Vel, da anbefaler vi at du tar turen. Større spilleglede og guts enn det gutta på U17 har er sjelden vare. Det er rett og slett moro å se dem.

Bojan Bojan Bojan
Bojan eller Bo-Jan, som han selv kaller seg nå etter at han er blitt norsk statsborger, legger knottene på hylla. Hva han skal drive med nå veit vi ikke så mye om, men noe sier oss at han sikkert kommer til å dukke opp på et eller annet treningsfelt. Han varsler selv en kjempe stor nyhet for Norge; nemlig at alle på landslaget om 20 år kommer til å være rå på skuddfinta «hans».

Vi takker Bjoan for minnene og vi er ikke i tvil om at vi ikke har sett det siste av han.

Vålerenga i dag

I dag er det Vertshuset som gjelder. Kom tidlig. Det vil bli fult!

 

 

Legg igjen en kommentar