Ørn-Horten er neste cupskalp for Vålerenga

Norges fotballforbund har bestem at Vålerenga får tur til Vestfold 31. mai. Det betyr lunt liv ved fjorden, entusiastiske verter og et lite avbrekk i hverdagen før sommerferien tar oss for alvor.   Dette er ikke første gang Vålerenga får smake Ørn. Sist var i 2008 da Vålerenga vant småpene 0-5. Den gang som nå … Fortsett å lese «Ørn-Horten er neste cupskalp for Vålerenga»

Norges fotballforbund har bestem at Vålerenga får tur til Vestfold 31. mai. Det betyr lunt liv ved fjorden, entusiastiske verter og et lite avbrekk i hverdagen før sommerferien tar oss for alvor.

 

Dette er ikke første gang Vålerenga får smake Ørn. Sist var i 2008 da Vålerenga vant småpene 0-5. Den gang som nå var Moa og Holm i laget. Selv om målprotokollen ble vakker var ikke VPN særlig fornøyde, da skrev vi i referatet:

Fotballkamper består av to omganger. Få det inn i skallen. Men Vålerenga velger den lettvinte løsningen med bare én. Det sender oss videre i cupen, men vi hadde leda serien om vi hadde brydd oss 2×45.

Jøsses, det er ikke mye som har skjedd 9 år? På den annen side er det deilig å ha en klubb du kjenner igjen.

For Ørn-Horten har det, etter hva vi forstår, heller ikke skjedd en drit. De var i 3. divisjon da og de er i 3. divisjon nå. Divisjonen under Vålerengas andrelag, med andre ord. På sin vei mot Vålerenga har Ørn-Horten slått ut Hønefoss og Sandefjord, så det er egentlig ikke noe lag å le av. På den annen side, de spiller i brune skjorter og da ler vi allikevel.

For de som lurer på mer om Horten og ørna dems kan de ta en titt på hva vi skreiv i 2008.

Men hvorfor skal vi spille mot Ørn-Horten i det hele tatt? Denne cuprunden er trukket av NFF. Det betyr at de har lagt sine kloke hoder i bløt for å finne et oppsett som skaper fotballfest. Nå er det på det rene at det alltid blir fotballfest der Vålerenga drar, men blir det egentlig fest for KFUM som får besøk av Molde eller Kjelsås som får besøk av Aalesund? Neppe.

Ville det blitt fotballfest for KFUM om Vålerenga var motstander? Det er ikke noe å lure på!

Når en ser oppsettet til NFF virker det som om det er like mye trukket som det er satt opp med mål og mening. På den annen side ser trekningene til NFF ut som om de er satt opp med mål og mening. Kanskje oppsett og trekking er akkurat det samme på Ullevaal?

Legg igjen en kommentar