Vålerenga-Kristiansund 1-0

Et regnvær som ikke akkurat hjelper på publikumsoppmøtet, en rimelig kjip motstander som parkerte bussen, og verdens beste fotballspiller Kamer Qaka, var det Vålerenga måtte hanskes med i kveld. Det gikk helt greit! Eliteseriens 9. runde – Ullevål Stadion 16. mai 2017, Kl. 18:00 Solgte billetter: 7226 Mål: 1-0         53. minutt           Robert Lundström(Zahid) Lagoppstillinger: VIF: … Fortsett å lese «Vålerenga-Kristiansund 1-0»

Et regnvær som ikke akkurat hjelper på publikumsoppmøtet, en rimelig kjip motstander som parkerte bussen, og verdens beste fotballspiller Kamer Qaka, var det Vålerenga måtte hanskes med i kveld. Det gikk helt greit!

Eliteseriens 9. runde – Ullevål Stadion 16. mai 2017, Kl. 18:00

Solgte billetter: 7226

Mål:

1-0         53. minutt           Robert Lundström(Zahid)

Lagoppstillinger:

VIF: Robert Marcus Sandberg – Robert Lundstrøm, Jonatan Tollås Nation, Enar Jääger, Ivan Näsberg – Abdisalam Abdulkadir Ibrahim, Herman Sørby Stengel, Magnus Lekven – Ghayas Zahid, Muhamed Maudo Keita, Bård Finne

Kristiansund: McDermott – Coly, Baranov, D. Ulvestad, Aasbak – Sørli, P. Ulvestad, Hopmark, Qaka – Mendy, Bamba

Dommere: Du, det fikk vi ikke med oss!

Kampen:

  1. omgang:

3 Kristiansundere stiller i bar overkropp i regnet. Lukter kraftig forkjølelse på 17. mai av dette her.

Ja, hva skal man si? På en særdeles regntung 16. mai er det artigste som skjer de første 10 at Keita banken ballen i magan på KBKs Lalala Bamba så han vrir seg i smerte. Må trene mer planken på Nordmøre tror jeg. Gutta i bar overkropp har kledd på seg.

Ellers kan vi melde om at Enga har fått en del cornere og at Sandberg stiller i en type tights/trang treningsbukse. Ja, også har den selvutnevnte beste spilleren i verden, Kamer Qaka, vært over streken til Engas banehalvdel EN gang.

Qaka får endelig ballen etter 27 minutter. Han mæler den upressa over sidelinja… Coly lar seg inspirere og gjør akkurat det samme minuttet etter.

Så går Keita av etter 39. minutter. Inn kommer Kjelsrud Johansen. Skade? Eller er Deila særdeles lite fornøyd så langt?

Stillinga er 40 minutter og KBK bestemmer seg for å drøye tid og tørke av ballen med håndkle. Klasse!

Lundström kjører så karusell og sender Qaka i pølsebua for å kjøpe en med sennep.

Første omgang blåses av og Deila er neppe fornøyd. Enga eier ballen, men skaper svært lite mot et KBK som ligger dypt og kompakt i 4-5-1. Det må definitivt høyere balltempo til for å bryte opp dette her. At Kjelsrud Johansen har kommet inn gir også mer power i boksen.

  1. omgang

Moa og Fredheim Holm har varma opp i pausen. Det blir spennende å se hvor lenge det drøyer før de kommer inn. Kom igjen nå gutta! Balltempo, balltempo, balltempo!

Omgangen starter med at KBK fyrer av fra hjørnet av 16. Sandberg slår til corner. Skummel sak.

Og så gjør de akkurat det vi snakka om! Stengel vinner ballen på midten etter 53. minutter. Zahid spiller vegg med Johansen og slår Lundström aleine med backen sin. Han dundrer ballen i lengste hjørne! Dette skjer under minuttet etter at Qaka tapte duellen mot Finne på motsatt side. Fortjent!

Lalala Bamba bestemmer seg så for å meie ned Tollås Nation, antagelig som straff for å ha falt i møte med Jääger sekunder før. Dimling, den er faen meg oransj! Qaka er borte og dytter litt på gamle lagkamerater. Alltid vært så rolig til sinns den gutten…

Etter 61 minutter tror nr. 9 hos KBK at han er Stengel og klinker til. Ballen går ikke langt over krysset til Sandberg der.

Kampen høydepunkt kommer etter 65. minutter Qaka drar IKKE av Zahid og spiller en støttepasning til egen midtstopper. «Move over, Messi»!

Så kontrer Qaka og kommer seg faktisk nesten helt fram til vår 16-meter. Zahid synes det blir for mye show off og kløpper han ned bakfra. Respekt!

Daniel Fredheim Holm kommer inn for Finne etter 74. minutter. Gjør noe gøy á Daniel!

Fra det 70. til 80. minutt synes jeg vi slepper de litt vel lett til innlegg som skaper unødvendig trøbbel i boksen vår. Slutt med det! Steng sjappa!

Qaka avslutter kampen med å få gult kort for å takle Moa. Zinedine Zidane ville vært stoltere hvis du headbutta han i brystet tror jeg. Dere verdensklassespillere imellom mener jeg…

KBK får til et par skudd på slutten. Viser interesse for å score nå. Det er nytt! Vi måker ballen vekk. Det er så deilig å se ordentlige klareringer.

Oppsummering:

Igjen vinner vi med ett mål uten å imponere voldsomt. KBK kom for å parkere bussen og sikre ett poeng, og i ett regnvær de burde trives bedre i enn oss er jo det litt merkelig. Vi må generelt opp med balltempoet! Kos dere med pølse, is og korps i morra! Og vink pent til kongen!

 

Legg igjen en kommentar