Dagboka torsdag 11. mai 2017

Dagen feires med å skule på en kollega som så stolt så stolt har proklamert: «ja ja…jaggu meg flaks at jeg ikke har pakka vekk sommerlua og sommervottene. Når snøen laver ned i mai, da blirre sein vår! Hø Hø Hø» Dette været er som klimaet i NFF under «Edvartsengate»…helt umulig å forholde seg til, … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 11. mai 2017»

Dagen feires med å skule på en kollega som så stolt så stolt har proklamert: «ja ja…jaggu meg flaks at jeg ikke har pakka vekk sommerlua og sommervottene. Når snøen laver ned i mai, da blirre sein vår! Hø Hø Hø» Dette været er som klimaet i NFF under «Edvartsengate»…helt umulig å forholde seg til, så denne dagboktisten gjør som et hvert fornuftig menneske gjør i dag nemlig: Nekter å forholde seg til det. T-skjorta blir på!

Puck
Mens Søberg er utaskjærs og (foreløpig) varmer benken i VM (Noe som egentlig er greit så lenge Haugen står så bra som det han gjør), er resten av Iskrigera i full trening inn mot 2017/2018 sesongen. Det er ikke bare muskler, spenst, utholdenhet og bevegelse som bygges. Det bygges lag også. Det er tydelig at Roy og Shampo har en plan om å bygge en stamme av spillere som er utvikla i egen klubb. Dette liker VPN særs godt. Tenk dere a…Vålerenga ta bøtta med en stall bestående av Iskrigere vokst opp og utvikla i EGEN klubb. Tanken er til å bli yr av!!

Det siste beviset på dette forbilledlige samarbeidet mellom bredde- og eliteidretten i klubben er signeringa av Joachim Sommer Nilsen (back), Marcus Ekberg (løper) og Håkon Vaglen (løper). Alle tre har signert en ettårskontrakt  og kommer fra U20. Sommer Nilsen fikk smake litt på A-lags tilværelsen forrige sesong. Han ble bedre og bedre utover sesongen og gjorde en god jobb i sluttspillet. VPN har venta på denne signeringa. Statsa til Sommer Nilsen leser du her. Er du nysgjerrig på Marcus Ekberg og Håkon Vaglen så leser du stasa deres her og her.

Viking har signert en FIFA-spiller
Jepp…som første eliteserieklubb i Norge signerer siddisene en kid som skal spille FIFA for dem. Og skal vi tro på gamer.no så er dette ikke den enste FIFA-spilleren de har tenkt å signere. Planen er å arrangere egne turneringer hvor man kan kjempe mot klubbens nye signering i FIFA-kamper. Målet er å finne klubbens neste e-sportspiller. Vi er glade for at Viking ENDELIG har funnet nytte av og kanskje for noe valuta for alle de millionene har investert i NFF og NTF sin WI-FI-løsning.

Vålerenga i dag
Vi planlegger avspasering i morgen slik at vi får blitt med på roadtrip. Turen går til Ålesund. Avspark er klokken 19.00. Det rekker vi fint!

Legg igjen en kommentar