Dagboka tirsdag 2. mai 2017

Vålerenga 2 og kaptein Speedo. Tribunevegger og cupeventyr. Dagboka holder seg til fotball og provokasjoner i dag. Fotballsesongen er i full gang. Til og med andredivisjon har startet opp. Herrefotballens nivå tre har gått gjennom en liten transformasjon fra forrige sesong. NFF har fjerna to av fire avdelinger, men beholdt antall lag pr avdeling. Det … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 2. mai 2017»

Vålerenga 2 og kaptein Speedo. Tribunevegger og cupeventyr. Dagboka holder seg til fotball og provokasjoner i dag.

Fotballsesongen er i full gang. Til og med andredivisjon har startet opp. Herrefotballens nivå tre har gått gjennom en liten transformasjon fra forrige sesong. NFF har fjerna to av fire avdelinger, men beholdt antall lag pr avdeling. Det betyr at nivået er blitt mer spissa. Dette tror vi er en god ting. Det er også en god ting fordi Vålerenga er ett av to EliteSerien-lag som har lag i 2. divisjon. For klubbens vedkommende betyr det at spillerne får bedre matching og Vålerenga kan framstå som et ENDA mer interessant lag for unge, oppadstormende spillere.

Vålerenga 2 spilte i går sin tredje kamp i 2. divisjon, avdeling 1. Etter to tap (hjemme mot Raufoss og borte mot Skeid) så var Follo gjest i Vallhall. Vålerenga 2 vant 3-2 etter scoringer av Aaron Dønnum, Herman Stengel og Chidera Ejuke. Det var 151 tilskuere der, men vi som har vært i Vallhall før veit at det er plass til mange fler. Så ta turen, a’! Det er gøy å se neste generesjon a-lagsspillere.

Du vil ikke tro hvem som blir provosert på internett

Kaptein Speedo, du veit, Brede Csiszar, han hockeyspilleren? Han som har med pute på tur og gjør arbeidsoppgaver på «stassjonær» datamaskin. Han var aktiv på internett i går og du vil ikke GJETTE hvem som ble provosert av det.

 

Gjetta du Østfold? Da gjetta du riktig.

Hele den tråden er fantastisk, og vi kan ikke gjøre annet enn å applaudere #55 for god trolling.

Stadionveggene kan fortsatt finansieres

Klanen starta innsamling på tribunevegger.no for å sikre at det blei vegger på supportertribunen. Skal man gjøre noe riktig så må man gjøre det sjæl.

De nådde målet 21.000 euro forrige uke, men siden det er såpass stor giverglede blant supporterne så har de valgt å holde innsamlinga litt til. Så gå på tribunevegger.no og gi noen euro du også.

I tillegg er det nå sånn at det er mulig å sende inn penger over Vipps. Nummeret som benyttes til dette er 97377.

Så neste gang du snakker med en kompis som mener han hadde gitt en million hvis vi bare hadde tatt Vipps, kan du bare si: 97377

Hvorfor gjøres dette? VPN veit jo ikke, men vi tror vi veit. 21.000 euro er ganske mye spenn, men ikke nok til å fullfinansiere veggene. Jo mer som samles inn til veggene, jo mindre midler må hentes fra andre steder. Også kan det jo bli en slant til overs for litt supporterinfrastruktur? Se for deg ei skikkelig bu midt på supportertorget hvor du raskt og effektivt får servert øl. Se for deg at infrastruktur med strøm, øl- og vannrør allerede ligger i bakken sånn at det bare tar minutter å rigge bua opp og ned.

Dette er ikke bare sjuke tanker, dette er konkrete planer

Vi er solgt! Vi Vippser 30 spenn til 97377 allerede nå.

Cupeventyret fortsetter

Som den askeladden Vålerenga er så karra de seg videre til neste runde i cupen. Den blir offentliggjort klokka 14:00. Damene får også vite sin motstander. Der kommer runden en time før.

Dagboka tipper Vålerenga må ta turen til Nordre Åsen og Skeid. Ville ikke overraska oss.

Vipps er så fett at vi umiddelbart sendte over kroner.
Vipps er så fett at vi umiddelbart sendte over kroner.

Legg igjen en kommentar