Dagboka fredag 14. april

Det er på dager som dette at det virekr som det er så lenge til neste kamp. Ikke fordi vi sammenligner klubbens pinsler med de kammrat Jesus må ha hatt på korset, men fordi disse helligdagene gjør at det er lite relevant Vål’engastoff i avisene. Greit å tydeliggjøre dette slik at det ikke blir noen … Fortsett å lese «Dagboka fredag 14. april»

Det er på dager som dette at det virekr som det er så lenge til neste kamp. Ikke fordi vi sammenligner klubbens pinsler med de kammrat Jesus må ha hatt på korset, men fordi disse helligdagene gjør at det er lite relevant Vål’engastoff i avisene. Greit å tydeliggjøre dette slik at det ikke blir noen misforståelser.

Drømmekampen
Har’ru kid? Liker’em ball? I så tilfelle bør du melde den eller de på Drømmekampen. Eurosport skal hanke inn 33 unger som skal få prøve å beseire 2 eliteseriespillere i fotball. Dette skal skje i forbindelse med eliteseriekamp til høsten og kampen skal gå på tv. Kid’n min, du vet hu som fikk julepresang av Morten Berre, er påmeldt.  Jeg burde egentlig ikke legge ut lenka til påmeldingsskjema, for da minker hennes sjanser til å bli med, men HER er’n uansett.

Det er godt mulig at kampen blir seende ut noe i retning av da Golden Goal spillte med dobbel dekning på alle plasser mot Vålerenga, men forhåpentligvis så vil det denne gangen være med unger som har en langt større radius og mindre hoftefeste enn det Johan hadde.

Seriestart Toppserien
På søndag braker det løs i Toppserien og Vålerenga starter med en Vanskelig bortekamp mot Avaldsnes. I den forbindelse så har Vålerenga, ved Tina Wulff, et bra intervju med kapteinen Gunnhildur Yrsa Jónsdóttir. Det kan du se på klubbens sider HER.

Molde borte
På mandag så er det ny kamp for herrelaget. De skal ut i den vanskelige bortekampen mot Molde. VPN håper laget har fått brukt uka godt og at skadde spillere er tilbake for fullt og at Ronny har funnet både en god taktikk og en lur måte å begrense tapet av Tollås Nation på. Skal du på kampen så kan du kjøpe billett HER. Turinfo for tur i regi av Klanen finner du HER.

Tribunevegger
Vi minner også om den pågående innsamlingsaksjona for tribunebegger på supportertribben på det nye anlegget på Valle. Mer om den kan du lese HER. Har du lyst til å bidra kan du gjøre det HER – tro meg du kommer til å synes at dette er en god investering når de nye veggene skjermer mot den sure høstvinden.

Legg igjen en kommentar