Dagboka torsdag 6. april 2017

Dette blir en bra torsdag. Ikke bare har man bursdag men det er også kampdag. Man får ikke finere feiring enn det! Ferdig snakka! KAMPDAG! I dag spiller gutta sin aller første bortekamp. Den spilles borte i Haugesund. Hva veit vi egentlig om Haugesund og måten de spiller ball på? Egentlig ikke så mye, da … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 6. april 2017»

Dette blir en bra torsdag. Ikke bare har man bursdag men det er også kampdag. Man får ikke finere feiring enn det! Ferdig snakka!

KAMPDAG!
I dag spiller gutta sin aller første bortekamp. Den spilles borte i Haugesund. Hva veit vi egentlig om Haugesund og måten de spiller ball på? Egentlig ikke så mye, da det er et lag vi egentlig aldri har vært nødt til å følge med på. Det er lissom et lite komma av et lag. Nå skal vi ikke snakke dem ned heller. De fleste av oss går jo på kommefeil rett som det er. Men skal vi henge med på den øverste delen av tabellen når regnestykket gjøres opp etter sesongslutt, så er det kamper som dette noe vi skal og bør vinne.

Til klubbens sider sier Amund Skiri at han regner med at Haugesund ønsker å reise kjæringa på hjemmebane etter 3-1 tapet mot Godset i forrige runde. Han sier videre: «Vi møter et hjemmelag som er vant til stor entusiasme på egen stadion. De jobber steinhardt, spiller direkte, duellerer og kommer etter med mye folk. Vi er forberedt på en tøff kamp, samtidig som vi skal stole på oss selv og vårt eget spill. Vi kommer helt sikkert til å gjøre noen justeringer, men vi skal ikke finne på noe nytt bare fordi vi reiser til Haugesund». Hele intervjuet med Skari ser du her.

Troppen som reiser til Haugesund er; Marcus Sandberg, Aslak Falch, Markus Nakkim, Enar Jääger, Jonatan Tollås Nation, Robert Lundström, Ivan Näsberg, Christian Borchgrevink, Abdisalam Ibrahim, Rasmus Lindkvist, Ghayas Zahid, Bård Finne, Herman S. Stengel, Daniel Berntsen, Muhamed Keita, Christian Grindheim, Henrik K. Johansen, Simen K. Juklerød, Mohammed Abdelloaoue og Magnus Retsius Grødem.

Vi ønsker gutta lykke til og forventer at de pakker med seg alle tre poenga i bagen og tar de med tilbake Oslo. Er du ikke på vei til Haugesund for å se kampen in real life, så ser du kampen på Eurosport Norge. Avspark er kl 19.00.

Håndball
Lørdag spiller herrelaget sesongens siste kamp. Den spilles hjemme på Jordal. På motsatt banehalvdel står Lillehammer/Fåberg. Gutta våre lover seier, så her er det bare å møte opp. Har du ikke fått med deg en eneste håndballkamp i år er siste sjanse lørdag. Avkast er klokken 14.00.

Vålerenga i dag
Vi ser fotball, spiser kake og tar oss ei øl. Enkelt og greit!

Legg igjen en kommentar