Dagboka mandag 03. april 2017

«Kampdag»! Det er så deilig å kunne si det igjen. Enda så mye jeg jubler når favorittlaget mitt i PL scorer, så er det ingenting mot hjertebanken og frysningene på ryggen som melder seg når «Kjerka» jaller fra tribunene og gutta entrer matta kledd i kongeblått. Men først ei fullstappa dagbok. Fanzone før kamp Enga … Fortsett å lese «Dagboka mandag 03. april 2017»

«Kampdag»! Det er så deilig å kunne si det igjen. Enda så mye jeg jubler når favorittlaget mitt i PL scorer, så er det ingenting mot hjertebanken og frysningene på ryggen som melder seg når «Kjerka» jaller fra tribunene og gutta entrer matta kledd i kongeblått. Men først ei fullstappa dagbok.

Fanzone før kamp

Enga er en av 11 klubber i Eliteserien som har sagt ja til å bli med på Fanzone-prosjektet til Norsk Toppfotball i et ledd for å få flere på kamp. Fanzonen åpner allerede kl. 17 i dag, og vil i hovedsak rette seg mot barn og familier. Det vil skje mye forskjellig der, som for eksempel: en breddekamp mellom to unge oslolag, matservering, Sjappa er der, maskoten Tippen tar turen, og kanskje stikker noen av spillerne innom også, hvertfall de som ikke skal spille kamp. Vi har skjønt at konseptet skal utvides til å gjelde oss voksne som er på kamp uten barn også, men det skjer først når vi flytter til Valle. Les mer på klubbens sider.

Lørdagstrening på Ullevål

Som oppladning til Kick-offen på kvelden trente gutta på Ullevål på lørdag. Det blir meldt om kunstgress-aktig matte, smil, og ball hurtig i lengderetning. Se video og bilder av Deila og co her. Tilstede var også våre nysigneringene Ibrahim, Berntsen og Jääger. Spennende å se om noen av de starter i kveld. Ikke fått med deg alt som skjedde på overgangsfronten? VPN kjørte liveoppdatering på overgangsvinduets siste dag.

Kick-off

Du får ikke vært med på alt som er moro. For min del blei det null Kick-off og gresk pai i sofaen, i bytte mot øl og kamp i dag. Men fra de som var der rapporteres det om meget god stemning i et fullsatt Sentrum Scene. Som en av våre utsendte skreiv lettere påseila til oss i VPN som ikke var der:

«Gjeng med tapere er dere ? Hulsker feiga ut btw… Islandsgate fikk status idag, burde headlina. Grini var rævva… Valentouretts igjen.»

Da er det oppsummert! Sterkt alkoholpåvirka subjektiv oppfatning fra vår mann selvfølgelig! Dette blir nok tradisjon! Dagsavisen har litt mer her.

VPN tipper tabellen

Ja når vi først snakker om alkoholpåvirka subjektive oppfatninger, så har vi lagt hodene i bløt og tippa Eliteserietabellen for i år. Den synes jeg du skal kose deg med en gang til. Og er du uenig i tippinga vår: Klink inn ditt eget tips i kommentarfeltet enten her eller på Facebook!

Dagsavisen begynner å bli ordentlig kongeblå

Ja visst har de gjort en knalljobb i å dekke Enga det siste året, men nå tar de det til nye høyder. I dagens sak om hvor trenere og kapteiner i Eliteserien tipper Enga på tabellen, kan vi lese følgende avsnitt skrevet av journalisten:

«Det er altså ingen som tror gullet går til storbyen Oslo. De aller fleste tror det er det lille tettstedet Trondheim som tar seieren i år. I kamp med det enda mindre tettstedet Molde

Dette er klasse Dagsavisen! Applaus til journalist Espen H. Rusdal!

Enga i dag

Er du morsom? Du skal på kamp. Ta med deg unger og familie i fanzone, eller lad opp med noen øl hvis du vil det. Det viktigste er at du synger høyt og synger Vålerenga, så gutta veit at #viharryggenderes Billetter kjøpes her!

Legg igjen en kommentar