Vi har fått Keita på krita

Mannen, hvis ryktet om at han var på vei til Vålerenga i fjor, fikk Godsetsupporterne til å fråde om kjeften er nå faktisk klar for Vålerenga. Jeg antar de synes det er like fantastisk denne gangen. 10. juli 2017. Dvs at han er tilgjengelig i 16 kamper seriekamper og noen cupkamper før han muligens returnerer … Fortsett å lese «Vi har fått Keita på krita»

Mannen, hvis ryktet om at han var på vei til Vålerenga i fjor, fikk Godsetsupporterne til å fråde om kjeften er nå faktisk klar for Vålerenga.

Jeg antar de synes det er like fantastisk denne gangen.
10. juli 2017. Dvs at han er tilgjengelig i 16 kamper seriekamper og noen cupkamper før han muligens returnerer til Polen. Siste seriekampen blir bortekampen mot Kristiansund, Så Keita er ganske heldig som får møte eliteseriens store profil Kamer Qaka to ganger.

Om det ligger en opsjon i bunn av denne avtalen er ikke VPN informert om, men vi håper det.

Keita debuterte for Godset i 2008 og spilte der frem til han ble solgt til Lech Poznan i 2014. I denne perioden putta han 18 ganger på 125 kamper. Under sesongene 2015 og 2016 har han jevnlig vært tilbake blant fjellapene som leiesoldat i henholdsvis Stabæk og Strømsgodset. I denne perioden skrapet han sammen 9 mål på 23 kamper. I Lech Poznan hadde han 3 mål på 10 kamper.

Dette gir han en mål er kamp ratio:
14% i Godset i rene 2008-2014
30% i Lech Poznan
39% som leiesoldat tilbake i Eliteserien.

Det er med andre ord en offensiv spiller som har en CV som sier produksjon som kommer.

Tar vi med at vi også har essene i kortstokken vår som Moa, Finne, Zahid og ellers kan dra både jokere og kaniner opp av hatten som Lundström, Juklerød, Lindkvist, Kjella Johansen, DFH og Grødem, så tror jeg ikke det skal bli så kjedelig verken på Ullevaal eller hva den nye stadionen kommer til å ende opp med å hete.

Med så mange offensive spillere ser vi at vi får et luksusproblem vi ikke har hatt for vane å ha; dobbel dekning og reell konkurranse om plassene.

Blir jo spennende å se hvem som lander de forskjellige vingplassene når Keita er i kampform.

Verre er det for oss som allerede har satt opp fantasylaget allerede. Dette kuker jo til alt vi har gjort.

Jaja, det kunne vært verre. Vi kunne vært Lyn.

Velkommen Muhamed Keita!

Legg igjen en kommentar