Dagboka torsdag 9.mars 2017

I dag handler dagboka om hockey, innebandy og skole. PUCK Gårsdagens kamp var bekreftelsen at livet ikke nødvendigvis speiler Hollywoodfilmer og deres tro på at det gode alltid skal beseire det onde. Det ble tap i sudden death i kampens 5. periode og det mot et lag som liker å spille fysisk, som jakter på … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 9.mars 2017»

I dag handler dagboka om hockey, innebandy og skole.

PUCK
Gårsdagens kamp var bekreftelsen at livet ikke nødvendigvis speiler Hollywoodfilmer og deres tro på at det gode alltid skal beseire det onde. Det ble tap i sudden death i kampens 5. periode og det mot et lag som liker å spille fysisk, som jakter på motstandere og som skriker som en stukken gris hvis noen rører dem. En skulle nesten tro vi ikke stod overfor et hockeylag, men en 47 år gammel frisør fra Bryne.

Vålerenga tok ledelsen tidlig i 1. periode, men kom likevel bakpå etter at Frisk putta 2. Med ca 10 minutter igjen av 3. periode så putta Lindström sin andre for kvelden og vi kunne forberede oss på en potensielt lang aften.

I sudden spilte Vålerenga med 3 rekker, mens Frisk kutta ned til 2. Det gjorde også at de fikk mer kvalitet på isen og klarte å få et spillemessig overtak og flere pucker på nett.

I starten av 5. periode klarte de også å lure inn den avgjørende pucken bak en, som alltid, god Søberg. Så får vi se hvor mye krefter det kostet å spille med 2 rekker i over 1 periode. Det er ikke bare bare for Basse Bastiansen å restituere den gamle skrukkekroppen når kampa kommer så tett og han får mer spilletid enn det han estimert har igjen av levetid på jorden.

Det positive med kampen er at vi har heva oss i de 2 siste kampene. Vi er på høyde med Frisk og trenger fremdeles bare å vinne hjemmekampene og 1 bortekamp. Det klarer vi garra! Neste og 4. kamp i denne sluttspillserien går i morra i Furuset Forum. Kampstart er kl 19 og det er forventet å bruke 2 timer på slaktinga av de dramatiske skrikhalsene fra Asker.

ALLE JENTENTE
Damelaget til Vålerenga Hockey feira kvinnedagen med å vise hvor sjukt sterke og gode de er! De vaska regelrett isen med Sparta og sendte damene fra Østfold hjem uten så mye som et lite fnugg av ære igjen. Våre jenter vant hele 14-0. 14 -0 folkens!! Skal man først snakke om kalassifre så er det nå. Jentene har tre seriekamper igjen og trenger bare 4 poeng på de siste kampene for å bli seriemestere. Dette lukter det gull av folkens! Vi liker’e

Skoleopptak Valle Hovin
Som vi alle veit bygges det skole i forbindelse med den nye stadion på Valle. Noe vi synes er kult. Det er ikke bare VPN-redaksjonen som synes at en videregående skole på Oslo Øst hvor kidsa kombinerer idrett med vanlig læreplan er awsome. Kidsa synes også det er kult. Åssen veit vi det, spør du. Vel…på utdanningsetaten har publisert søkertallene for årets opptak på nettsidene sine. Der ser vi at toppidrettslinja på Valle Hovin har 113 primærsøkere på 32 skoleplasser. Det er veldig veldig bra!

Innebandy
Lørdag spiller Vålerenga sin siste seriekamp denne sesongen. Dette er ikke en hvilken som helst seriekamp. Gutta skal nemlig motta medaljer. De har tatt bronsje i årets sesong. Dette er deres høyeste plassering på over 10 år! Stor stor stas. Møt opp på lørdag klokken 16.00 og gi gutta en veldig fortjent hylles.

Vålerenga i dag

I dag fikses billett til fredagens kamp i Forum.

Legg igjen en kommentar