Dagboka fredag 20. januar 2017

Det var kamp i går og det er kamp til hælja – for noen. Andre igjen bare trener. Noen trener fotball og andre igjen trener for å komme tilbake til livet. Fredagsboka er i ferd med å bli servert. Kamp i går Vålerenga er på signingsferd for tia og skal spelle borte mot neste alle … Fortsett å lese «Dagboka fredag 20. januar 2017»

Det var kamp i går og det er kamp til hælja – for noen. Andre igjen bare trener. Noen trener fotball og andre igjen trener for å komme tilbake til livet.

Fredagsboka er i ferd med å bli servert.

Kamp i går
Vålerenga er på signingsferd for tia og skal spelle borte mot neste alle laga før det er klart for første kamp i Furuset Forum. I går var det Lillehammer som fikk besøk av de storbysofistikerte. Kampen ble en skikkelig jevn batalje.

Den alltid streifende Ulven, Tarzan Lanzoni, avgjorde hele greia med å hamre inn 3-4 i sudden death. Vålerenga var best i 1. og 3. periode, men slapp inn to gåller i 2. periode som gjorde det spennende. Vålerengas målscorere var Ulven x2, Lindstrøm og Lyngset.

Skade på gang
Det ryktes også om at Jonas Oppøyen er ute for resten av sesongen og at det nok en gang skyldes en skade i problemkneet hans. Om så er tilfelle så vil klubben garra savne innstillinga og farten hans. I tillegg kan det hende noen rosabloggere gråter en skvett over at han ikke kan stå på knæra og mate på.

Utestengelse på gang
Thomas Olsen spilte ikke gårsdagens kamp. Dette skyldes muligens incidenten som skjedde på slutten av kampen mot MS der Thomas Olsen endte opp med 20+5 for abuse of officials. Så den er nok han klaga inn av kampens dommerpar Hallin/Wannerstedt til forbundet. Blir det karantene så bør’n i alle fall ikke snakke høyt om at han har brent alt kruttet før sluttspillet.

Rullatornytt
Når det gjelder gårsdagens storkamp, som vi lanserte under fanen Rullatornytt, så har vi enda ikke lyktes å få tak i kampresultatet mellom Skedsmo Old Mustangs og Gamle Oslo Rullators. Mulig lagene prøver å sende inn kampresultatet til NIHF vha telex.
Kamp til hælja
Iskrigera skal ut i ny dyst på søndag. Da er det bortetur til fjøset på Hamar. Det artige med Storhamar Dragons er at de flr 18 måneder siden feiret at de tapte finalene og deretter gikk høyt ut og skulle bygge tidenes hockeylag i Norge. Så derfor så henta de alle spillerne til Lillehammer. Lillehammer hadde ikke nåla i veggen og hadde knapt nok noen spillere i stallen. Nå er ståa den at Lillehammer er et topplag og Dragons innehar ca samme posisjon på tabellen som XXX. Godt jobba!

Andre kamper i hælja
Lørdag 13:45 U15 Avd A Vålerenga -Stavanger
Lørdag 14:00 U11 Red Wings Tønsberg/Skien – Vålerenga
Lørdag 15:45 Kvinner Elite Vålerenga – Wing Allianseidrettslag
Søndag 11:00 Kvinner Elite Vålerenga – Wing Allianseidrettslag
Søndag 13:00 U18 Elite Manglerud Star – Vålerenga
Søndag 14:00 U11 Red Wings Frisk Asker – Vålerenga

Fotballgutta på tur
Fotballgutta har vært en tur innom Sunnaas Sykehus der de driver med opptrening og rehabilitering av mennesker som har fått en trøkk 16 i livet. Denne dagbokisten liker slikt arbeid. Liker det jævla godt faktisk. Slike besøk sammen med annet samfunnsengasjement som klubben viser bl.a. gjennom VIF Samfunn med Vålerenga mot rasisme, jobbsjansen og inkluderingsprosjektet er en viktig, men ofte litt usynlig del av klubben. Derfor er det fint at de av og til viser hva de driver med utover å sparke ball eller pælme puck til hverandre.

Klubben har laget en reportasje om besøket HER, og er du dyktig klarer du å spotte en Vålerenga og St. Paulifantast i fri utfoldelse i artikkelens lille videosnutt.

VPN deler derfor ut en kameratslig fist pump til alle involverte parter i slike prosjekter.

Vålerenga i dag
Det er fy duen meg Vålerenga – Strømmen i dag. I Vallhall. Og KWR klinker til med sending. Som streames. Og du er invitert HER

Legg igjen en kommentar