Dagboka onsdag 4. januar 2017

Det er hockey og fotball som preger dagboka. Trening og kamp. Og det meste skjer i morgen. La oss starte med hockeyen først. Vi nærmer oss slutten på Jordal Amfi og morgendagens kamp mellom Vålerenga og Storhamar skal være med på å markere dette. Derfor er det showkamp før Get-liga-oppgjøret seinere på kvelden. Showkampen er en … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 4. januar 2017»

Det er hockey og fotball som preger dagboka. Trening og kamp. Og det meste skjer i morgen.

La oss starte med hockeyen først. Vi nærmer oss slutten på Jordal Amfi og morgendagens kamp mellom Vålerenga og Storhamar skal være med på å markere dette. Derfor er det showkamp før Get-liga-oppgjøret seinere på kvelden.

Showkampen er en match mellom gamle helter på begge sider av isen. Vålerenga stiller blant annet med Shampo og Arne Bill. Myggen og Øystein Olsen er også der. Ja, så har du Glenn Jensen som døråpner.

Lagoppstillinga for begge lag finner du på Vålerenga Hockeys nettsider.

Det er ikke bare showkampen som er interessant. Hovedkampen er også spennende. Vinner Vålerenga kan de ta et halvveis godt grep om 2. plassen. Taper de er det plutselig helt åpent igjen.

Det er ikke mange billettene igjen, men noen ståplasser skal du nok klare å finne. Samme utfordring er det mot Frisk-Asker 7. januar.

Første trening på kunstgress

Samme dag samles Vålerenga fotball til første trening etter ferien. I morgen torsdag 10:30 skal visstnok spillerne offisielt ut og kjenne på kunstgresset i Vallhall.

Vi gleder oss!

Det blir mulig å følge treninga i Vallhall, og det er mulig KWR sender live. Med kommentatorer. Mer info kommer i morgen.

Vålerenga i dag

Vi varmer opp til showkamp, Get-liga-kamp og trening individuelt og hver for oss.

Legg igjen en kommentar