Dagboka torsdag 05. januar 2017

Trist hockey, glad hockey, og direktesendt nedbryting av ribbefett fra Valhall. Innholdsrik Engadag i dag. «Du får ikke leke i våres gård…» I går kunne man lese følgende melding på vif-hockey.no: Fremdeles uenighet om midlertidig arena for Vålerenga Onsdag ettermiddag var daglig leder i Vålerenga, Gunnar Thøgersen, i nok et møte med kommunen og byrådet … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 05. januar 2017»

Trist hockey, glad hockey, og direktesendt nedbryting av ribbefett fra Valhall. Innholdsrik Engadag i dag.

«Du får ikke leke i våres gård…»

I går kunne man lese følgende melding på vif-hockey.no:

Fremdeles uenighet om midlertidig arena for Vålerenga

Onsdag ettermiddag var daglig leder i Vålerenga, Gunnar Thøgersen, i nok et møte med kommunen og byrådet om hvor Vålerenga skal spille sine kamper etter 7. januar. Møtet varte lenger enn planlagt. De har fremdeles ikke kommet til enig, men Vålerenga står på sitt og ønsker fremdeles å spille i Furuset. Også byråden ønsker at Bymiljøetaten og Furuset skal komme til en enighet, slik at Vålerenga kan få spille resten av sesongen, samt neste i Furuset Forum.

Vi kommer tilbake med endelig beskjed, når beslutningen er tatt og fast bestemt.

Når det gjelder saken om hvor Vålerenga Hockey skal tilbringe tida etter 7. januar, har det vært, og er fortsatt, et sabla rot toppet med et lag med misforståelser og feiltolkninger. Ta for eksempel dette skrivet om erstatningslokaler for Jordal Amfi fra kommunaldirektøren.

Selv internt i den genierklærte(?) redaksjonen til VPN ble dette skrivet først feiltolket av vår fremste hockeyekspert. Kommunikasjonen er uklar fra kommunens side her. De tiltakene som er nevnt vedrørende Furuset er for å gjøre hallen klar for kamper i Get ligaen. Dersom hallen ellers er grei nok for bredden så er det jo ikke noen tiltak som skal gjøres. Vålerenga kan derfor nok ha trodd at de også skal bruke hallen til trening og bredde etc. og Furuset kan med rette ha trodd at det begrensa seg til elitekamper. Kommunen tror teltet dekker opp alle aktivitetene til VIF-hockey utenom elitelaget. VIF mener teltet ikke gjør det og leser det derfor annerledes. Furuset leser det som kommunen mente det. Kommunikasjonen her er altså under enhver kritikk! Mer om VPNs oppfølging av prosjektfadesen nye Jordal Amfi har blitt, kan du lese her.

Direktesendt fotballtrening

Klanens webradio sender direkte fra A-lagets første trening i Valhall i dag 10:30. Det ryktes at Rekdal stikker innom en tur, så fyr løs i kommentarfeltet under med spørsmål, så skal vi se om vår mann på innsida kan få lirka ut noen overgangsrykter og gamle røverhistorier etc. av I!

Hockeyfest på Jordal i kveld

I kveld spilles neste siste kamp på gamle ærverdige Jordal, og det feires med showkamp før Get-ligaoppgjøret mellom Iskrigerne og Storhamar. Helaften altså! Det er fortsatt noen ståplassbilletter igjen. Lagoppstillinga til showkampen finner du her.

Enga i dag

Vi drar rett fra jobb, tar en matbit på Vålerenga Vertshus, og så tilbringes hele aftenen på Jordal med nostalgitårer i øya!

Legg igjen en kommentar