Dagboka onsdag 5. oktober 2016

Vålerengas iskrigere vant og ett av fotballagene våre har pause. Dagens dagbok er av det sene, korte slaget. Det var storkamp i ærverdige Jordal Amfi i går. Vålerengas stolte iskrigere stod ansikt til ansikt med de som plutselig skal være norsk hockeys store riddere: Stavanger Oilers. Det gikk som det gikk. Vålerenga vant fullt fortjent … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 5. oktober 2016»

Vålerengas iskrigere vant og ett av fotballagene våre har pause. Dagens dagbok er av det sene, korte slaget.

Det var storkamp i ærverdige Jordal Amfi i går. Vålerengas stolte iskrigere stod ansikt til ansikt med de som plutselig skal være norsk hockeys store riddere: Stavanger Oilers. Det gikk som det gikk. Vålerenga vant fullt fortjent 2-1.

Vårt referat forteller om et lag som gikk ut i hundre, et lag som ville vise oppblåste oljeego skikkelig hockey. Og neste uke, da kommer Storhamar. Dette kan bli gøy.

Fotballpause

En av de store utfordringene vi har her i verden er fotballpause. Nå er det herrene (elite) som skal ta litt pause (igjen). Norge skal tape mot Aserbajdsjan, og det har vi egentlig ikke tenkt til å se på.

Derfor ser vi heller mot helgens store fotballkamp: Vålerenga mot Avaldsnes. Vi snakker selvfølgelig damefotball.

Det har gått litt opp og ned med Vålerenga damer. Vi hadde litt trua på at vi i år skulle få et lag som kanskje ikke skulle utfordre helt i toppen – men som i alle fall ikke skulle vake rett over nedrykkstreken. Skjønt, rett over, selv om vi er på plassen over nedrykk så er det fortsatt 11 poeng ned, og med fire kamper igjen å spille så tror vi ikke særlig på nedrykk.

Allikevel så er kampen mot Avaldsnes lørdagens store underholdning. Vi har ingenting å spille om utenom æra. Og den vil vi jo ha i behold.

Derfor så ber vi dere alle om å møte opp i Vallhall lørdag 14:00. Da rekker du litt shopping først, også kan du ta en bedre middag på Folkets etterpå.

Spenning i 2. divisjon

Det er ikke bare damelaget som skal spille i helgen. På søndag, dagen etter, møter Vålerenga 2 Fyllingsdalen til dyst. Også dette er i Vallhall. Matchstart er 15:00.

Dette er også en drit viktig kamp. VIF2 bør ha tre poeng for å være sikra 2. divisjon neste år. VIF2 ligger på 6. plass, bare tre poeng over streken.

Begge matchene er spennende, men VIF2-kampen har nok litt mer tabellbetydning enn hva Vålerenga damer har.

Vi skal på begge.

Legg igjen en kommentar