Dagboka tirsdag 4. oktober 2016

Soilers kommer til Jordal i kveld og pucken droppes kl 19. Ellers registrerer vi at rekruttgutta gikk på et klart tap borte mot Florø i går. Stavanger Oilers har hatt en bra start på sesongen og har sanket 20 poeng på sju kamper. De ligger på førsteplass av tabellen, og har et forsprang på seks … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 4. oktober 2016»

Soilers kommer til Jordal i kveld og pucken droppes kl 19. Ellers registrerer vi at rekruttgutta gikk på et klart tap borte mot Florø i går.

Stavanger Oilers har hatt en bra start på sesongen og har sanket 20 poeng på sju kamper. De ligger på førsteplass av tabellen, og har et forsprang på seks poeng over Stjernen på andre. Vålerenga, som møtte Stjernen forrige lørdag, har åtte poeng og ligger for øyeblikket på sjuendeplass.

Setningene er hentet fra klubbens egne sider, og mer om kampen finner du her.

Dagboka er dessverre ikke sykt optimist foran møtet med Soilers. Men vi har latt oss overraske tidligere, og gjør det gjerne igjen. Alle veit at suksess krever beinhard jobbing, og har du beinhard jobbing kan hva som helst skje. Det var i alle fall sånn kompisen min fikk lagt ned den fineste dama på videregående skole.

Rekruttgutta

Disse gutta spilte og tapte 0-3 mot serieleder Florø i går:

Vålerengas startellever: 1 Aslak Falch – 14 Henning Tønsberg Andresen, 3 Mats Andersen, 38 Kristoffer Hay (Nicolay Grimstad 58 min), 33 Anders Emil Nedrebø – 4 Herman Stengel, 8 Rino Falk Larsen, 39 Ernest Agyiri, 17 Niklas Castro (Didrik Støer Hagen 76 min) – 30 Henrik Kjelsrud Johansen, 28 Thomas Elsebutangen (Henrik Udahl 58 min).

All info har vi fra klubbens sider, og vi tar med følgende interessante passasje:

Serielederne i PostNord-ligaens avdeling tre mobiliserte i forkant av oppgjøret mot Vålerenga 2 og inviterte hele lokalsamfunnet til kamp på Florø stadion. Godt over 1300 tilskuere hadde tatt turen for overvære oppgjøret mot hovedstadslaget klokken 15.00.

Det ble ikke lettere å skulle vinne da Ernest Agyiri fikk sitt andre gule kort i andre omgang. Selv om gutta fortsatt er på trygg grunn, er det bare såvidt. Seier hjemme mot Fyllingsdalen søndag 9. oktober kl 15 vil være veldig viktig.

Prøvespill for Vålerenga

Vålerenga Fotball åpner for prøvespill for våre aldersbestemte elitelag. Prøveperioden starter i midten av oktober, etter serieslutt, skriver klubben.

Prøvespillet gjelder for de som er født i 1999 til og med 2004. I så fall kan du være så heldig at du får ikle deg den lekre kongeblå drakta. Mer info her.

Vålerenga i dag

Langoddsen gir deg 1.60 for Soilers-seier og 3.50 i odds for Vålerenga-seier. Billetter kjøper du her.

 

Legg igjen en kommentar