Dagboka tirsdag 6. september 2016

Det nærmer seg ny kamp i Tippeligaen. Lørdag er det hjemmekamp mot Strømsgodset kl 1530 – og det er litt synd å tenke på at kampen er uten Tommy Høiland (knis). Velg dine kamper med omhu. Strømsgodset valgte å kjempe for at Tommy Høiland skal få kortere straff enn andre etter at han ble ilagt … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 6. september 2016»

Det nærmer seg ny kamp i Tippeligaen. Lørdag er det hjemmekamp mot Strømsgodset kl 1530 – og det er litt synd å tenke på at kampen er uten Tommy Høiland (knis).

Velg dine kamper med omhu. Strømsgodset valgte å kjempe for at Tommy Høiland skal få kortere straff enn andre etter at han ble ilagt to kampers karantene etter et rødt kort. Klubben klagde på de to kampene, fordi han også spiller på rekruttlaget og mener det i praksis blir fire kampers karantene. Nå har forbundet selvsagt bestemt at han må sone to kamper.

«Når det er ilagt to kampers karantene, vil det i tilfeller der spillere deltar på flere lag normalt være slik at det faktiske antallet kamper spilleren må̊ stå over er vesentlig høyere enn det antall kamper karantene spilleren er ilagt som følge av utvisningen», heter det i uttalelsen fra NFF.

To mål i årets serie

Når VPN synes det er synd at Høiland ikke spiller på lørdag, er det rett og slett fordi han ikke er en god spiller. Han har i år scoret to mål i Tippeligaen, og det er lenge siden han var 15 år og prøvespilte for Tottenham og var ung og lovende.

For å vise hvor sjarmfull denne IQ-bomben er, måtte LSK legge ut følgende på sine sider da de hadde signert han i 2014:

«Høiland fikk mye oppmerksomhet da han i fjor kalte LSK for en drittklubb:  – Det var der og da. Jeg har stor respekt for Lillestrøm, og ikke noe jeg står inne for. Det ble sagt da jeg var som hetest i toppen. Det er bare å beklage overfor alle som er LSK-fans».

I samme intervju påstår Høiland at han «alltid har hatt sans for Lillestrøm» og at han «gleder seg til å spille for Norges beste fans».

Forventer Tommy Høiland å bli tatt seriøst av noen? Her et gammelt sitat fra TV2:

– Det gjør meg ingenting å stå frem som solariumsbruker. Jeg er så pass trygg på min seksuelle legning at det gjør ingenting, sier Høiland.

Hockeystart

Lørdag er det også hockeystart. Vålerenga skal til Hamar og kjempe for poeng i seriestarten. Mye tyder på at det blir jevnt i toppen i år, og forhåpentligvis er Vålerenga blant dem. For tre dager siden vant Storhamar 5-1 over oss på Hamar, og 12. august vant Vålerenga 2-1 i en treningskamp.

Billige billetter

DNB kjører kampanje på lørdagens kamp mot Strømsgodset, så det er mulig å skaffe seg billetter til 50 kroner her. Sjansen for poeng bør jo faktisk være til stede.

Gule kort

Kjetil Wæhler har flest gule kort i Tippeligaen i år: 7. Heldigvis fikk han forrige mot Bodø/Glimt, og sto over mot Odd. Dermed er han klar igjen. Simon Larsen har bare fem gule, og fikk også gult mot Bodø/Glimt, og er følgelig spilleklar han også. Men hvem spiller?

Vålerenga i dag

Nei, ta heller en titt på Sverige mot Nederland på Max. Er Sverige uten Zlatan egentlig noe bedre enn Norge? Johan Arneng sa han syntes synd på Norge da han så de mot Tyskland. Vi er ikke uenig.

 

 

 

Legg igjen en kommentar