Dagboka tirsdag 23. august 2016

Vålerenga spiller to kamper i dag: Rekruttgutta er i Bergen for å spille seriekamp mot Fana. A-laget spiller i en omgang showkamp mot Heming, mens hockeygutta spiller den andre omgangen. Men vi nevner også andre saker, som Omarsson og Fagermo. Og vi koser oss litt ekstra med Bittelillestrøm. Vålerenga 2 spiller borte mot Fana for … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 23. august 2016»

Vålerenga spiller to kamper i dag: Rekruttgutta er i Bergen for å spille seriekamp mot Fana. A-laget spiller i en omgang showkamp mot Heming, mens hockeygutta spiller den andre omgangen.

Men vi nevner også andre saker, som Omarsson og Fagermo. Og vi koser oss litt ekstra med Bittelillestrøm.

Vålerenga 2 spiller borte mot Fana for å plukke poeng slik at laget overlever i 2. divisjon. Spillerne som er igjen i Oslo trener som vanlig tirsdag morgen, leser vi på klubbens sider.

Klokken 17.15 tirsdag ettermiddag går Vålerenga-bussen med spillere til Heming for å markere klubbens 100-årsjubileum. Der skal A-laget spille én omgang mot Heming, før Iskrigerne tar over i den andre.

Onsdag er det egentrening for gutta, før forberedelsene mot Odd-kampen virkelig starter torsdag morgen. Fredag og lørdag blir vanlig, før hovedkampen sparkes i gang på Skagerak Arena søndag kl. 20.00!

Omarsson

Elias Omarsson har nå fått starte en kamp for IFK, men mål ble det ikke. Fotbollskanalen skriver:

Nyligen valde IFK Göteborg att låna in Elias Omarsson från norska Vålerenga. Den isländske anfallaren gjorde under söndagen sin första start för Blåvitt, borta mot Hammarby. IFK föll med 2-0 och efter matchen var Omarsson väldigt besviken på sig själv.

– Jag skulle ha gjort minst fyra mål, men jag gjorde det inte tillräckligt bra i avsluten, säger 21-åringen.

Omarsson fick ett friläge redan i inledande minuterna av matchen.

– Jag hade dålig balans där. Men det var troligtvis min sista chans som var den bästa. Jag hadde bollen och försökte sätta den i det bortre hörnet. Vanligtvis gör jag mål i den situationen, men det gick inte vägen.

Omarsson blev utsedd till IFK Göteborgs bäste spelare mot Hammarby.

– Vi förlorade så det är svårt att vara glad över det då. Men jag försökte mitt bästa att hjälpa laget att ta tre poäng, men det gick inte vår väg, sier Omarsson.

Fagermo

Som dagboka var innom i går: Thomas Elsebutangen ble for et par år siden vurdert som for dårlig for juniorlaget til Odd. Nå er han i Vålerenga. Fagermo hadde altså behov for å si følgende hyggelige ord om en lokal 18-åring i lokalavisa Porsgrunns Dagblad:

– Jeg har bare sett ham i to B-kamper, men tre, fire av de i trenerteamet vårt har fulgt ham i mange år, og deres konklusjon er at han ikke har potensial nok til å slå gjennom her. Det går først og fremst på ferdigheter som spillerforståelse og teknikk. Han er kraftfull og rask, men vi mener at ting som touch og forståelse tar lang tid å jobbe med. Derfor har vi ikke vært interessert, sier Fagermo.

For et par sesonger siden vraket han Stefan Mladenovic. Det kostet Odd i underkant av en halv million kroner da de kjøpte ham tilbake for noen uker siden, skriver avisa.

Bittelillestrøm

VG skriver, eller LSK-supporter og VG-journalist Morten Stokstad skriver: For første gang siden 1974 kan LSK komme til å spille på nivå to i 2017. En sesong der for øvrig klubbens 100-årsjubileum, etter planen, skal markeres med brask og bram. Etter kun én seier på de siste 11 seriekampene er nedrykksfaren stor, Stokstad mener å vite at Arne Erlandsen overtar som LSK-trener på dagens styremøte.

VPN kommer gjerne med gratis tips foran styremøtet: Ny trener i klubben bør være mellom 48-50 år, mann, ufaglært, bitter på livet og ha erfaring som portør og som bomvakt på Ringnes.

Etter det Romerikes Blad kjenner til skal minst fire av styremedlemmene i klubben være for at Rúnar Kristinsson får sparken etter tirsdagens styremøte på Åråsen.

Stadig flere i det åtte personer store styret skal ha mistet tillit til islendingen som kun har ledet klubben til én seier de siste tre månedene.

Til tross for at leder Owe Halvorsen i forrige uke gikk ut i lokalavisa og fredet treneren etter det første styremøtet etter ferien, kan utfallet etter tirsdagens møte bli det motsatte.

 

Vålerenga i dag

Ta banen til Hemingbanen og myse på de vakre hagene på vestkanten og se østkantgutta gi folket i vest en oppvisning de vil huske i 100 år. Selve kampen begynner rundt kl 19.

 

 

 

Legg igjen en kommentar