Dagboka fredag 19. august 2016

Tippeligaens 21. runde går av stabelen i dag og det preger dagens dagbok. Også ser vi litt på stadion som tar mer og mer form. Vålerenga – Bodø/Glimt Klokka 19 tar Vålerenga imot en gjeng gulkledde fra en lufthavn rett vest for Fauske. Gjengen kaller seg for Bodø/Glimt og er kjent for å ha en … Fortsett å lese «Dagboka fredag 19. august 2016»

Tippeligaens 21. runde går av stabelen i dag og det preger dagens dagbok. Også ser vi litt på stadion som tar mer og mer form.

Vålerenga – Bodø/Glimt

Klokka 19 tar Vålerenga imot en gjeng gulkledde fra en lufthavn rett vest for Fauske. Gjengen kaller seg for Bodø/Glimt og er kjent for å ha en fetisj for tannbørster. Dette er folk som får lov til å gå fritt rundt i Oslo by.

Heldigvis skal de ikke være her så lenge. Etter kampen sendes de slukøra hjem til dette tettstedet rett ved Fauske. Dit sendes de tomhendte. De kommer med håp i blikket om tre poeng, håp om å sikre plassen i Tippeligaen og håp om å knuse disse fæla folka fra hovedstaden. Men håp er til for å knuses.

Scorer Zahid igjen?
Scorer Zahid igjen?

Vålerenga har skjerpa seg siden den begredelige sesongstarten. Høsten er en deilig årstid der parkliv blir bytta ut med deilig innekos. Det er også den årstiden der Vålerenga skal vise hva de er laget av. I fire kamper har allerede gjort det. Nå er det FauskeBodø/Glimt som skal få svi.

Se også: Bli med på forumets tippekonkurranse!

Egentlig burde vi ikke tippe noe, for hver gang vi har tippa så har vi tippa feil. Men vi tipper allikevel. Vålerenga vinner dette 2-0. Zahid og Moa scorer.

Stadion tar form

Det er ikke bare laget som tar form. Vålerengas nye hjemmearena vokser også stadig vekk. Vi har vært og filma. Resulatet ser du her:

Dette blir ikke annet enn gøy!

Vålerenga i dag

I dag kan du stifte bekjentskap med en ny Vålerenga-helt. I følge vif-fotball.no er Magnus Grødem i troppen som skal slå Glimt. Så det vi syns du skal gjøre er å være på Ullevaal stadion i god tid før kl 19:00, finne deg en plass og kose deg i kveldssola.

2-0, tre poeng og fin start på helga.

Legg igjen en kommentar