Flere nye spillere til Vålerenga

Vålerenga bekrefter idag tidlig at de har hentet tre nye spillere. I tillegg henter vi tilbake en ungutt som har vært på utlån. Ernest Agyiri (18 år) hentes på lån fra Manchester City. Han har signert en lånekontrakt med Vålerenga ut 2017-sesongen. Han blir omtalt som et av de mest spennende talentene i City sitt … Fortsett å lese «Flere nye spillere til Vålerenga»

Vålerenga bekrefter idag tidlig at de har hentet tre nye spillere. I tillegg henter vi tilbake en ungutt som har vært på utlån.

Ernest Agyiri (18 år) hentes på lån fra Manchester City. Han har signert en lånekontrakt med Vålerenga ut 2017-sesongen. Han blir omtalt som et av de mest spennende talentene i City sitt akademi. Ernest Agyiri er opprinnelig fra Ghana og gikk til Manchester City i 2015. Han er en offensiv midtbanespiller.

Thomas Elsebutangen (18 år) kommer som varsla fra Pors Grenland. Spissen har 17 mål på 28 kamper i andredivisjon for Skiensklubben.

Kristoffer Hay (17 år) er henta fra Hønefoss. Spiller til vanlig på midtstopperplass og debuterte i Obos-ligaen allerede som 16-åring. Har spilt fast for Hønefoss og de observante la kanskje merke til han når vi slo Hønefoss ut av cupen tidligere i år.

Samtidig henter Vålerenga hjem Markus Nakkim som har vært på lån i Strømmen. Der har han imponert stort. Totalt ble det 17 kamper og 2 mål under utlånet. Vi ønsker Markus velkommen tilbake til Vålerenga!

Dermed er nok Vålerenga ferdig handlet i overgangsvinduet. Vi konkluderer med at man på den siste dagen styrker bredden i troppen, noe som også er viktig for rekruttlaget i 2. divisjon som skal ut i en veldig spennende høstsesong.

Ernest Aygiri klar for Vålerenga.
Ernest Aygiri klar for Vålerenga.
Thomas Elsebutangen kommer til Vålerenga fra Pors Grenland.
Thomas Elsebutangen kommer til Vålerenga fra Pors Grenland.
Kristoffer Hay kommer til Vålerenga fra Hønefoss.
Kristoffer Hay kommer til Vålerenga fra Hønefoss.

Legg igjen en kommentar