Dagboka mandag 8.august 2016

For et deilig rekesmørbrød med masse majones denne helga har vært! Fotballgutta har tatt sin tredje strake seier og Martin Laumann Ylven har bevist at han er awsomesauce! Ball Søndag møtte vi Sarpsborg 08 på bortebane. Akkurat det pleier å være litt kjipt fordi 08 er sterke på hjemmebane. Heldigvis for oss holdt Fru Fortuna … Fortsett å lese «Dagboka mandag 8.august 2016»

For et deilig rekesmørbrød med masse majones denne helga har vært! Fotballgutta har tatt sin tredje strake seier og Martin Laumann Ylven har bevist at han er awsomesauce!

Ball
Søndag møtte vi Sarpsborg 08 på bortebane. Akkurat det pleier å være litt kjipt fordi 08 er sterke på hjemmebane. Heldigvis for oss holdt Fru Fortuna hånden sin over gutta i kongeblått i går. Der Sarpsborg hadde stang ut, hadde vi (for en gangs skyld) stang inn. I tillegg lot gutta seg ikke stresse og vi så et Vålerenga-lag som jobba hardt for hverandre. Sånt blir det poeng av. Vi holdt nullen, putta 2 mål og slo Sarpsborg fortjent. Les kampreferatet vårt her. Høydepunkter fra kampen ser du på klubbens sider.

Tre seire på tre kamper smaker deilig! Lørdag 13.august kan gutta forlenge seiersrekka, da kommer nemlig Brann på besøk til Ullevaal. Skarrepakket flyter på en enda større medgangsbølge enn oss om dagen, men vi har trua! Det finnes ikke noe verre enn breiale høyrøsta bergensere. Har du ikke sesongkort kjøp billett til kampen nå og bli med å syng ut skarrepakket. Vi skal slå dem – både på gresset og på tribuna. Ingenting er nemlig som Vålerenga i flytsona!

For he’s a jolly good Fellah
En som ikke er i flytsona om dagen er Fellah. Fellah meldte, som dere veit, tidligere i sommer overgang fra Esbjerg til FC Nordsjælland i den danske Superbolledrengeligaen. I nytt lag, med ny trener og nye medspillere har Fellah gått på en aldri så liten blemme. I lykkerus over at Rekdal og Deila har snudd skuta dro han på byen for å feire med brus og bolle. Det viste seg at treneren hans Kasper Hjulmand var så fornøyd med 0-2 mot 08 at Fellah fikk fri fra kampen mot AaB.

Tony Stark – Eat your heart out!
Nå er Roy Einar Johansen i Vålerenga og da blir det litt ekstra press på Vålerenga. Alle veit han er beinhard på barmarkstreninga og han har jo arrangert Camp Roy i forkant av alle VM for å spisse formen til alle på laget.

Ryktet på Jordal i forkant av Ironman var at det så bra ut og at de forventet å gjøre det bra på testene. Det skjedde også. Vålerenga endte opp som nest beste klubb, kun slått av Stavanger Soilers. Nå er det ikke helt fair å se resultatene til Vålerenga opp mot resultatene til Soilers ettersom Soilers toppet laget til hver øvelse. Dette resulterte i at den alltid like usympatiske Josh Soares kun deltok i en øvelse. VPN er sikre på at dersom Ironman hadde hatt øvelser som «juble opp i trynet på motspiller etter goal», «yppe til bråk når man selv feiger rundt på isen med gitter som en burugle» og «diving» så hadde Frk Soares deltatt i flere øvelser.

Her er lagresultatene:

13942456_10154153484645743_1748954447_n

Gledelig er det at på det individuelle plan så beit våre gutter godt fra seg. Martin Laumann Ylven vant selvfølgelig totalt og Tallak imponerte med en sterk 4. plass. Spesielt imponerende var det at han tok 15 kg mer enn Ulven i knebøy. På de individuelle øvelsene så vant Kaptein Speedo brutalbenken, Jonas Oppøyen kassehopp og Ulven benkpress.

13942181_10154153484805743_1803014565_n

Så da er konklusjonen at den østfoldske smultbolla Tommy Raymond Kristiansen atter en gang tar feil. Han er ikke sterkest. Det er Martin Laumann Ylven. Grattis gutta! Nå er de andre lagene advart. Det blir vondt å møte Enga denne sesongen.

Vålerenga i dag
Det er en deilig mandag! Damelaget spiller treningskamp og vi kjøper billett til kampen mot Brann. Men først skal vi ta en deilig prat med Robert Lundström om deilig variasjon. Dog synes vi det er skikkelig deilig at tegnsettinga variereres.

13936678_10207588786942604_2011567615_n

Men deilige Robert Lundström har så inderlig rett! Selv om det regner så skinner sola på Vålerenga om dagen. Og det er så sjukt deilig. Vi har tatt tre deilige poeng og tre deilige seire på rad. Martin Laumann Ylven er ikke bare deilig, han er Ironman 2016 også. Deilig erre. Deilig er laginnsatsen til Iskrigera også. Og i morra spiller de årets første treningskamp i deilige Jordal Amfi. Men først skal vi se deilig damefotball. Damene spiller nemlig treningskamp i dag…og den kringkastes av deilige KWR! Deilig, deilig deilig!! Alt er deilig i dag…til og med kaffen i den statlige kaffeautomaten på jobben! DEILIG!!

13957496_10154153550385743_407942035_n

Legg igjen en kommentar