Åpent møte om Vålerenga Kultur- og Idrettspark live kl 17:45

Kl 18 i dag starter det annonserte åpne møtet om Vålerenga Kultur- og Idrettspark på Rica Helsfyr Hotell. For de som ikke har mulighet til å delta så kan man følge møtet live herfra. Så om du er på jobb eller ligger på beachen i Sør-Europa og får majonesen til å svette så er det … Fortsett å lese «Åpent møte om Vålerenga Kultur- og Idrettspark live kl 17:45»

Kl 18 i dag starter det annonserte åpne møtet om Vålerenga Kultur- og Idrettspark på Rica Helsfyr Hotell. For de som ikke har mulighet til å delta så kan man følge møtet live herfra. Så om du er på jobb eller ligger på beachen i Sør-Europa og får majonesen til å svette så er det ingen grunn til å miste dagens møte.

Sendestart er kl 17:45 og møtet begynner kl 18:00

Det skal bl.a. bli vist dagsferske droneklipp fra byggeplassen før møtestart.

Spørsmålene om den leikegrinda vår er mange. Hvor langt har vi kommet? Er vi i rute? Hva kan vi forvente på kampdag? Hva kan vi forvente utenfor kampdag? osv. Forhåpentligvis har folka på podiet svarene vi søker.

Møtet kan sees her:

Legg igjen en kommentar