Dagboka onsdag 29. juni 2016

Tippeligaen starter opp igjen til helgen, Vålerenga har like svakt forsvar som Norge i 1939 og vi veit hvor Vålerenga hockey spiller kampa sine i sluttspillet. Til helgen starter endelig Tippeligaen opp igjen. Vi har sett en del kamper fra EM, men det finnes grenser for hvor spennende det er med internasjonale stjerner. Derfor gleder vi oss … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 29. juni 2016»

Tippeligaen starter opp igjen til helgen, Vålerenga har like svakt forsvar som Norge i 1939 og vi veit hvor Vålerenga hockey spiller kampa sine i sluttspillet.

Til helgen starter endelig Tippeligaen opp igjen. Vi har sett en del kamper fra EM, men det finnes grenser for hvor spennende det er med internasjonale stjerner. Derfor gleder vi oss skikkelig til sommerens første hjemmekamp. Den spilles nå på søndag og er mot Odds. De hvite fra Skien med den alltid sympatiske Fagermo som hovedtrener ligger litt over oss på tabellen og mener de skal avgjøre serien i oktober. Dagboka mener vi skal gi dem en nesestyver allerede på søndag. 3-0 til oss, høres det greit ut?

Billetter kan du kjøpe her. Det blir nok ikke fullt, men det er veldig gøy å ha billetten hengende på kjøleskapet så du kan vise den til alle vennene dine.

Arvidsson reiser hjem

I går smalt en nyhet vi gjerne skulle vært foruten. Jesper Arvidsson reiser hjem til Sverige. Han har hatt velferdspermisjon og reiser nå hjem for godt. Klubb og spiller er enige om å avslutte kontrakten, noe som betyr at han kan spille for en svensk klubb uten at Vålerenga får overgangspenger. Morten Nydal kommenterer til vif-fotball.no: «- Vi har full forståelse og respekt for at Jesper ønsker å dra hjem til Stockholm grunnet familiære årsaker. Vi ønsker å takke han for de bidragene han har hatt i klubben, og ønsker han lykke til videre i karrieren».

Det er lite konstruktivt å spekulere i hvorfor han drar. Det vi kan slå fast er at Vålerengas forsvar nå er like dårlig som det Norge hadde i 1939. Det er enda godt Tyskland ikke står på andre siden av Ullevaal-matta før i september. Et litt småslunkent forsvar er nå altså enda en attraksjon fattigere. Arvidsson har vært en god defensiv back. Noe det ikke er flust av i klubben. Det blir spennende å se hvordan Rekdal komponerer forsvarsfireren mot Odds (vi vinner fortsatt 3-0, Aslak Falch scorer det siste).

Hockeyarena er funnet!

Vålerenga Hockey skal som kjent ha ny ishall. Akkurat hvordan hallen blir seende ut, hvor stor den skal være og alt det der er fortsatt litt i det blå. Det vi derimot veit er hvor Vålerenga Hockey skal spille sluttspillkampa sine. Hei, Furuset Forum! Det er en del som må fikses i forumet før de kan spille Get-liga der, men det satser vi på går i orden.

Valget stod visstnok mellom Manglerudhallen og Furuset Forum. Dagboka er litt overrasket over at det ikke ble Manglerud, men vi kan se argumentet at det ville blitt for dyrt å bytte reklame o.l. for hver kamp.

Vålerenga i dag

Vålerenga damer spiller cupkamp i Vallhall mot Trondheims/Ørn. Om du vil se den bør du være i Vallhall før 17:00. Har du ikke mulighet til å være der, f.eks. ved eget dødsfall eller du befinner deg i utlandet, så kan du se den direkte her.

Også lurer vi på hva som skjedde med Klansstyrets styrepils. Dette var en god tradisjon – fortsetter dere med den, Klanen?

En kommentar til «Dagboka onsdag 29. juni 2016»

Legg igjen en kommentar