Dagboka tirsdag 21. juni 2016

Riki Alba skal tilbake til Vålerenga. Svenna går til Grüner. John Carew snakker om Flod og investeringer. I EM sliter lagene fortsatt med å score mot lag som legger seg bakpå selv om Bale fremstår som den store spilleren. Riki Alba er ferdig i den svenske Superettan-klubben Varberg. Låneavtalen avsluttes og nå er spilleren tilbake … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 21. juni 2016»

Riki Alba skal tilbake til Vålerenga. Svenna går til Grüner. John Carew snakker om Flod og investeringer. I EM sliter lagene fortsatt med å score mot lag som legger seg bakpå selv om Bale fremstår som den store spilleren.

Riki Alba er ferdig i den svenske Superettan-klubben Varberg. Låneavtalen avsluttes og nå er spilleren tilbake i Vålerenga. Han har kontrakt med klubben ut året. Spissen scoret i en cupkamp, men opplevde ikke den store suksessen i Sverige.

Svenna

Svenna går inn i trenerteamet til Grüner. Sven-Arild Olsen skal lede laget sammen med Morten Elverud.

– Sven Arild Olsen har signert for Grüner Ishockey kommende sesong. Vi er svært fornøyd med å få med Svenna i trenerteamet sammen med Morten, skriver klubben på sin egen Facebook-side.

John Carew

Det er lenge sidne John Carew var 17 år og spilte for Vålerenga. Vi nevner likevel at Nettavisen har et ålreit intervju med Carew. Han understreker viktigheten av å ha gode rådgivere utenfor banen for fotballspillere.

– Jeg ble godt kjent med Per (fotballagent Flod) og vi tilbrakte mye tid sammen. Han har hele tiden vært en 100 prosent lojal person som jeg har kunnet stole på hele tiden og i alle sammenhenger. Han har alltid fulgt meg godt opp og latt meg ha kontroll over investeringene han har gjort på mine vegne, forklarer Carew til Nettavisen.

Melker Hallberg

Udinese sin spiller, som var på utlån i Vålerenga et halvt års tid, leter fortsatt etter en klubb som vi la han spille sentral midtbane. Nå blir ikke kontrakten med Hammarby forlenget, men nå skal visstnok Dynamo Dresden i 2. Bundesliga være aktuell.

Gutter 15 med 3. plass

Vålerengas G15-lag kom på 3. plass i en turnering på Nadderud. Sterke lag som Viking, Stabæk, Feyernoord og Halmstad deltok. Dette lover godt for talentfulle gutter.

Vålerenga i dag

Tja, det blir vel mest EM også i kveld. Hvem blir neste spiller med tre scoringer som Bale?

 

Legg igjen en kommentar