Dagboka torsdag 9. juni 2016

VPN konstaterer; at det gode vinner til slutt i medie-Norge, at premature ejaculation-artikler om ny stadion på Valle er teit, at artiklene våre om nye Jordal Amfi kommer til akkurat riktig tid, og at Tribuneshoppen er folk vi liker! Jøss, for ei dagbok! Rottene forlater det det synkende skipet i Bergen Hørt den historien om … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 9. juni 2016»

VPN konstaterer; at det gode vinner til slutt i medie-Norge, at premature ejaculation-artikler om ny stadion på Valle er teit, at artiklene våre om nye Jordal Amfi kommer til akkurat riktig tid, og at Tribuneshoppen er folk vi liker! Jøss, for ei dagbok!

Rottene forlater det det synkende skipet i Bergen

Hørt den historien om rotter og Bergen og hva det påførte landet av lidelse før? På Nordnes i Bergen slåss nå rottene i TV2 Sporten om å hoppe først ut i vannet rett ved siden av kontoret. Det er ikke fordi det er så godt og varmt badevann! De skylder på at de har mista Tippeligaen til Discovery-gruppen med TVNorge og Max i spissen, men vi veit bedre! Eystein Thue og Vegard Jansen-Hagen har sannsynligvis tatt til seg all kritikken de har fått fra VPN i løpet av de siste åra, og endelig tatt grep for å bli en seriøs medieaktør. Det betyr blant annet at Mini og Davy ikke lenger får fritt utløp for tøyset sitt i beste sendetid! VPN gratulerer så mye med dagen til hele fotball-Norge og sier «Vær så god!» (Vi liker fortsatt deg Freddy! På tide med ny date snart?)

Fotballsupportere er også menneskelige

En av gutta i VPN-redaksjonen tømte tuben sin litt for tidlig ang. gårsdagens artikkel om den nye stadion på Valle, og hva som skal gjøres med uteområdet mot syd. VPN kommer med mer info i løpet av dagen!

Det prosjekteres og bygges noe voldsomt i denna klubben for tida

For vi var jo ikke ferdig med det: I går holdt Kultur og Idrettsbygg (KID) et infomøte for entreprenører i byggebransjen og andre interessenter. VPN mener bestemt at selv om vi ikke akkurat er entreprenører, så er vi iallefall interessenter, så vi definerte oss selv lett rett inn i målgruppa for dette infomøtet. Derfor tok vi turen innom og overvar infomøtet. Les mer her!

Vi takkar og bukkar

I dagens skrift retter vi også en takk til Tribuneshoppen for lån av logo til artiklene våre om Nye Jordal Amfi! Synes du den var fet, fjong, kul eller full av swag kan du sjekke ut Tribuneshoppen på Facebook. De har masse t-skjorter, piquer, hettegensere og handlenett til salgs. Og det beste av alt: du finner ikke det de lager noe annet sted og de produserer det i små kvanta. Lik og støtt Tribuneshoppen her!
Vålerenga i dag

Kom til riktig tid!

En kommentar til «Dagboka torsdag 9. juni 2016»

Legg igjen en kommentar