Dagboka onsdag 11. mai 2016

Kamp i Bodø, snart 16. mai og litt om tippemidlene. Også tar vi med at noen spiller i VM, mens gamle venner ikke får lov til å være med i EM. Litt ymse der altså. I kveld spilles det kamp i Bodø. Rett ved siden av flystripa i Bodø ligger hjemmebanen til de gule: Aspmyra. Den … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 11. mai 2016»

Kamp i Bodø, snart 16. mai og litt om tippemidlene. Også tar vi med at noen spiller i VM, mens gamle venner ikke får lov til å være med i EM. Litt ymse der altså.

I kveld spilles det kamp i Bodø. Rett ved siden av flystripa i Bodø ligger hjemmebanen til de gule: Aspmyra. Den ligger så nærme at det burde være en egen gate i selve stadionanlegget, bare sånn at bortesupporterne og laget kan komme seg så fort som mulig hjem.

For hva er det egentlig å oppleve i Bodø etter kampslutt? Egentlig ingenting. Du kan jo selvfølgelig påstå at Saltstraumen er noe å se, men om vi skal være ærlige så er det ikke nok til å holde oss der til dagen etter. Så Bodø bygd, Bodø/Glimt og Bodø flyplass: Fiks en gate i stadion.

Neste kamp

I en verden der «en kamp av gangen» er mantraet velger vi å se videre til neste kamp allerede nå. 16. mai er det som er fotballens festdag i Norge. Et vorspiel før nasjonaldagen. Vålerenga tar i mot Haugesund, en kamp som i utgangspunktet høres ganske døll ut. Den er derimot viktig for tabellplasseringen. Derfor anbefaler vi at du møter opp.

Det kom 12.000 mot selveste Mjønndarn i fjor. Nå er det Haugesund og de er, overraskende nok, et mer spennende lag enn MIF. Møt opp, syng ut bortefansen, se Brown leke seg og score noen mål.

Det blir gøy.

Tippemidler

Først og fremst så må vi hente fram oversikten over hvilke lag som får mest tippemidler. Vålerenga troner høyest i følge Sporten.com. Og det er jo bra. Eneste er at vi ikke er helt sikre på om det er breddeklubben eller eliten som får disse penga.

Vålerenga i dag

Det er ikke så mange Vålerenga-spillere i hockey-VM, men det er noen der. Morten Ask, for eksempel. Han fikk sin debut i gårsdagens 4-2 seier over Kasakhstan. I fotball-EM derimot har vi absolutt ingen spillere tilstede. Den eneste vi kanskje hadde håp om var Vidar Ørn Kjartansson. Men den gang ei, sa Tordenskjold. Kjartansson fikk ikke lov av svenske Lagerbäck. Han er derimot på ventelista. Og det er da noe!

En kommentar til «Dagboka onsdag 11. mai 2016»

Legg igjen en kommentar