Dagboka fredag 29. april 2016

Hater, hater, hater Kanari! Vi skal til Åråsen i morgen for årets bortematch. Derby. Det eneste vi har igjen. Ja vi vet at Stabæk vil påstå at de har et derby mot oss, men helt ærlig, vi kunne ikke brydd oss mindre. Der Stabæk blir som han litt søte og rare fettern så er Lillestrøm … Fortsett å lese «Dagboka fredag 29. april 2016»

Hater, hater, hater Kanari!

Vi skal til Åråsen i morgen for årets bortematch. Derby. Det eneste vi har igjen. Ja vi vet at Stabæk vil påstå at de har et derby mot oss, men helt ærlig, vi kunne ikke brydd oss mindre. Der Stabæk blir som han litt søte og rare fettern så er Lillestrøm det rasshølet som bor over gata. Han som man alltid krangler om samme dama med og som man aldri har skjønte hva noen kan se noe i. Det er ikke en beundring eller nesten-kjærlighet som ligger under overflaten, det er ren fandenivolsk hat. Lillestrøm skal ødelegges på fotballbanen og supporterne dems skal synges ut på tribunen.

Men vi skal gjøre det på en fair måte. Der Lillestrøm har sluttet å spille underholdende fotball for 20 år siden så skal vi vise at det fortsatt er mulig. Vi skal jobbe dem i senk med lekre kombinasjoner og hurtige overganger.

Samtidig er vi avhengig av at ingen driter seg ut. Vi er avhengig av at Wæhler ikke planter albuen i tryne på Fred Friday og blir utvist. Vi er avhengig av at vi på tribunen oppfører oss. At vi ikke senker oss ned på fugla sitt nivå, for da har vi tapt allerede der.

Det er fortsatt ledig billetter på bortefeltet, de kan du kjøpe i Sjappa eller i Sjappebilen utafor stadion i morgen.

Arild Rønsen – game over

En drittsekk er en drittsekk uansett, innpakning, form, intellektuell kapasitet, seksualitet eller hudfarge. Noen drittsekker er dessverre større og brunere enn andre. Rønsen er en av dem.

Dette beviste han faktisk selv i går da han i debatt på VGtv namedropper Moa som et alibi for at det bare er morsomt å kalle folk for svarting. Er man først såpass innskrenka at man ikke eier sine egne flaue og usmakelige utsagn, men må dra med seg en spillere i en klubb som eksplisitt står for fundamentalt andre synspunkt og verdier enn de man selv i praksis har forfektet, så fortjener man all det tynet man får.

Vi i VPN hadde egentlig ikke tenkt å vie denne stusselige oppmerksomhetshora av en mann noe oppmerksomhet, men når han harpunerer klubben vi er glade i så til de grader så har vi ikke noe valg enn å slutte oss til Aperopet som krever hue hans på et fat og ber klubben kutte samarbeidet med denne stusselige mannslingen. For det er det han er, en stusselig mannsling. Det kan vi si så mye vi vil så lenge det er sant. Og det er det. Sa vi at han er uspiselig, kortenkt, intolerante, og nå også en belastning for klubben?? Vel, nå er det sagt!

Vålerenga i dag

Vi girer opp foran oppmøte i morgen, lar blussa ligge hjemme og åpner en kald en. Samtidig ser vi litt lengere frem og legger inn tid til å følge VPN livefeed fra stadiontomta neste uke, da skal det visstnok komme noen svære betongelementer som skal få det hele til å ta form. God helg!

En kommentar til «Dagboka fredag 29. april 2016»

Legg igjen en kommentar