Dagboka onsdag 27. april 2016

Vålerenga gleder distrikts-Norge, hockeyen henter ny spiller og de alternative supporterne sier sannheten. Dagboka er sein, men den er i det minste her. Når denne kveldsdagboka slippes så gleder Vålerenga distrikts-Norge. Spillere og supportere er på tur i Hønidorm. I skrivende stund leder Vålerenga 1-0 over en klubb som skulle bli store og flotte, men har … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 27. april 2016»

Vålerenga gleder distrikts-Norge, hockeyen henter ny spiller og de alternative supporterne sier sannheten. Dagboka er sein, men den er i det minste her.

Når denne kveldsdagboka slippes så gleder Vålerenga distrikts-Norge. Spillere og supportere er på tur i Hønidorm. I skrivende stund leder Vålerenga 1-0 over en klubb som skulle bli store og flotte, men har tatt en HamKam og sliter i 2. divisjon. Det er derfor fint at Vålerenga sprer fotballfesten som cupen skal være. Raust, ydmykt og ikke minst særdeles stort av Klanen og klubben å ta turen.

Vålerenga hockey forsterker

Roy og Espen er i full gang med å gjøre stallen klar til en ny sesong med hockeymoro. Nå melder klubben at de har signert 18 år gamle Marius Johansen fra Manglerud Star. Johansen er back, og passer godt inn i klubbens filosofi om å utvikle spillere. Vi gleder oss stort.

Samtidig så melder klubben at de forsterker den allerede eksisterende stallen med muskler. Spillerne er allerede i gang med Radio-Roys treningsregime. Tør vi satse på tre-fire blant de tre-fire beste i Ironman?

Alternativ sannhet fra alternative supportere

På diverse fora som Facebook og forumet så gjentas det at det ikke ville vært så få som det var mot Start om det ikke hadde vært for at klubben hadde utestengt alle sammen. Samtidig så omtales antallet tilskuere som en bunnotering.

Her er det to ting som skurrer for oss. For det første så gir noen av de alternative inntrykket av at de er ekstremt mange. Det er de ikke. De 50-150 som har vært på hjemmekampene ville nok ikke gjort så veldig mye på tilskuertallet. Ville de hatt en effekt på stemningen? Det veit vi ikke. Det vi veit er at stemningen var ufattelig bra. Den var bra fordi folk var enige om at de skulle stå sammen; fordi det skulle kjempes for å hylle Vålerenga; fordi det skulle være gøy å være på kamp.

Nummer to er denne såkalte bunnoteringa. Siden 2010 har Vålerenga oppgitt antall solgte billetter, men før det så var det antall tilskuere som ble oppgitt. Så vi må noen år tilbake, men både i 2002 og 2000 så var det under 4300 tilskuere (4256 og 3765) som lavest oppmøte. Det har vært ille før, og det kommer sikkert til å bli ille igjen.

Vålerenga akkurat nå

Hønselona – Vålerenga 0-2. Scoringer av Brown og Zahid. Så veit dere det.

Legg igjen en kommentar