2. runde NM: Hønefoss – Vålerenga

Da er det klart for en ny tur for å møte et lag fra en avsidesliggende plass et eller annet sted i Norge og denne gangen har NFF funnet ut at vi kan få lov til å stifte bekjentskap med Hønefoss. Hønefoss er ei lita plass som ligger mellom tettstedene Norderhov og Åsbygda og som … Fortsett å lese «2. runde NM: Hønefoss – Vålerenga»

Da er det klart for en ny tur for å møte et lag fra en avsidesliggende plass et eller annet sted i Norge og denne gangen har NFF funnet ut at vi kan få lov til å stifte bekjentskap med Hønefoss.

Hønefoss er ei lita plass som ligger mellom tettstedene Norderhov og Åsbygda og som de som kjører fra Hokksund og til Fluberg passerer. Videre er Hønefoss en stille og rolig plass som nyter sin breddefotball i fulle drag.

For Vålerenga er plassen mest kjent for at det var her Gudmund Taksdal Kongshavn en gang i tiden fikk kjenn av dommeren for å flytte på målstolpene. Trikset fungerte da han stod foran tribunen med Vålerengasupportere, men ikke da han stod foran tribunen med Hønefosssupportere. Dette er samme tribune som klubben veldig gjerne ville at Klanen skulle bruke i cupkampen fordi hjemmesupporterne er så få at de like gjerne kn stå på en pall ved cornerflagget.

Hønefoss er et brukbart sted å spise pølser.

I tillegg ryktes det om at Carina Hegelund er singel. Hun er et varp og grunn god nok til å ta turen til Hønefoss.

En kommentar til «2. runde NM: Hønefoss – Vålerenga»

Legg igjen en kommentar