Silly season og ryktebørs – Vålerenga Hockey

Hockeysesongen er ferdig for Vålerengas del og med ny hovedtrener og ny hall på vei går vi nå inn i silly season. Noen spillere vil sikkert prøve seg andre steder, noen vil bli veiet og funnet for lette eller å inneha feil ferdigheter. Noen andre blir plutselig tilgjengelig og noen tidligere soldater kan kanskje tenke … Fortsett å lese «Silly season og ryktebørs – Vålerenga Hockey»

Hockeysesongen er ferdig for Vålerengas del og med ny hovedtrener og ny hall på vei går vi nå inn i silly season.

Noen spillere vil sikkert prøve seg andre steder, noen vil bli veiet og funnet for lette eller å inneha feil ferdigheter. Noen andre blir plutselig tilgjengelig og noen tidligere soldater kan kanskje tenke seg å komme hjem etter noen år i utlendighet. Ja, og så kommer det kanskje noen for å fylle utlendingskvoten da.

Men det blir for kjedelig å bare vente på at sesongen starter for å sjekke hvem som blir endel av Iskrigerne. Halve moroa er å følge med på rykter og fjas om hvem som kanskje kommer og hvem man håper kommer.

Og siden klubben holder kortene sine så tett til brystet har VPN derfor opprettet en egen side der vi legger inn alle overgangsrykter og bekreftede overganger vi kommer for Vålerenga Ishockey.

Siden finner du HER

En kommentar til «Silly season og ryktebørs – Vålerenga Hockey»

Legg igjen en kommentar