Dagboka mandag 18. april 2016

Mandag 18. april er den fineste mandagen på evigheter. Humøret er såpass godt at vi til og med har klart å smile oss gjennom den obligatoriske samtalen med vår el-sensitive kollega ved kaffemaskina. Vi har nemlig valsa over Tromsø og tatt med oss de første tre poengene i serien. NÅ starter serien folkens!!! Vi står sammen og … Fortsett å lese «Dagboka mandag 18. april 2016»

Mandag 18. april er den fineste mandagen på evigheter. Humøret er såpass godt at vi til og med har klart å smile oss gjennom den obligatoriske samtalen med vår el-sensitive kollega ved kaffemaskina. Vi har nemlig valsa over Tromsø og tatt med oss de første tre poengene i serien. NÅ starter serien folkens!!!

Vi står sammen og kjemper, og vinner til slutt!
Vi gikk fra sier mot Løten i cupen til seier mot Tromsø i serien. Det som, i all hovedsak, skiller Løten fra Tromsø er den dynamiske midtbanespilleren Øyvind Mellum. Til å være ubeisera så langt i serien fremsto Tromsø som ganske beige. Vi var bedre enn dem i alt. Smak litt på den, folkens. Vi var bedre enn dem i ALT!! Vi scora hele fire mål og tok vår første seier i serien denne sesongen. Herregud…det er deilig. Vi kunne ha skrevet side opp og side ned om hvor fortjent og deilig denne seieren er. Men vi er så rusa på livet at vi lar det være. Les heller pausereferatet og kampreferatet vårt.

Nå ser vi fram mot kampen mot Molde førstkommende torsdag. Om vi tar med oss tre poeng hjem i bagen blir vi egentlig ikke veldig overraska. Gutta er gode nok.

Damelaget gikk på en smell på Jæren
Vålerengas damelag spilte lørdag sin andre bortekamp på rad, og det ble tap 3-1 mot Klepp. Damelaget står dermed fremdeles uten poeng i årets serie. Med alt peset klubben har vært igjennom de siste ukene er det betimelig å stille seg spørsmålet om hvorfor ingen bruker ord som «krise» og «katastrofe» om resultatene til damelaget. Hvorfor er det ingen som hyler om at belgieren må gå?

Uansett…Kampprogrammet til damelaget er tett fremover. Neste kamp er allerede på onsdag. Da er det fjorårets dobbeltmester Lillestrøm som kommer på besøk. Avspark er kl 19.00. Møt opp og støtt damene. Gi dem den energien de trenger for å ribbe fugla for poeng. Vi har ryggen deres!!

Norsk Supporterallianse
Når vi først har snakker om å ha ryggen til spillera og klubben: Har du sjekka ut tribunerapportene til Norsk Supporterallianse? Ikke det sier du? Vel…sjekk de ut her. Tribunerapportene for runde 5 er, i skrivende stund, ikke lagt ut enda. Men det er bare å glede seg, for på søndag var vi gode!

Hockey – sluttspill.
Tidenes kjedeligste finaleserie spilles i disse dager. Det er de to uinteressante laga S.oilers og LØK som møtes. Hockey pleier å være gøy nesten uansett hvilke lag som spiller. Men dette her er noe av det dølleste vi har sett på lenge. Nå veit vi hvordan homofile menn som ser girl on girl porn har det. No hard on!! Man blir mer engasjert av å lese en lærebok om origami.

Uansett…Svein-Erik Edvartsen, x-Storhamar, x-LØK, nåværende ett eller annet i NFF, reiste til Stavanger for å få se første finalekamp i sluttspillet. I den forbindelse la han ut dette bildet på Facebook (jaaa…vi veit. Bildet er lite men trykker du på det så blir det både større og lesbart):

image

Vi synes det er fint at han tar dette med åpenhet i idretten på alvor. Men det er reiseregninga som er interessant, ikke platinakortet. Bare nevner det.

Amerikansk fotball
Søndag var det sesongstart for U17-gutta og 2. divisjonslaget.
U17-gutta slo Vikings hele 71-0. Hørte vi utklassing. Nettstedet Amerikansk Fotball var på Jordal og intervjua trenerne både før og etter kampen. For 2. divisjonslaget gikk det ikke like bra, sluttresultat 7 – 24 i favør bortelaget Tønsberg Raiders.

Nå ser vi frem til neste lørdag. Da starter elitelaget sin sesong. Første kamp spilles hjemme på Jordal mot Laura Bulls.

Vålerenga i dag
Vi sutter på karamellen. Det fortjener vi.

 

 

Legg igjen en kommentar