Topp stemning på trening

Rundt 100 supportere tok turen på lørdagens trening for å vise at de har ryggen til Vålerenga. Det var en god morgenstund med godt humør. Etter en rufsete sesongstart er vi der vi trives best: Vålerenga mot røkla. Lørdag morgen var det samling på Valle og omlag 100 supportere snubla seg morgentrøtte opp på treningsfeltet … Fortsett å lese «Topp stemning på trening»

Rundt 100 supportere tok turen på lørdagens trening for å vise at de har ryggen til Vålerenga. Det var en god morgenstund med godt humør.

Etter en rufsete sesongstart er vi der vi trives best: Vålerenga mot røkla. Lørdag morgen var det samling på Valle og omlag 100 supportere snubla seg morgentrøtte opp på treningsfeltet for å se laget trene. Det de fikk se var godt humør og avsluttningstrening.

At 10:00 er tidlig er det ingen tvil om, derfor ble det lun stemning da man oppdaget at noen var på plass for å dele ut gratis kaffe. Noen trengte det nok mer enn andre. En var rasende for at det ikke var kommet noen for å se treninga. Helt til vedkommende oppdaget at det var feil bane. Humøret steg litt i møte med de andre fremmøtte.
Miniklanen, flaggborgen og TIFO-gruppa var også hjertelig til stedet. Det er digg å være medlem av en sånn familie.
Morten Tandberg og Kjetil Whæler viste også å sette pris på oppmøtet via twitter:

Kjetil Rekdal var også fornøyd med at folk bryr seg:

https://www.youtube.com/watch?v=Wy2wMC6N0Fg

 

Men vi forstår nå at livet som fotballspiller er hardt, å møte på Valle 10:00 en lørdag var det som skulle til for at vi forstår.

I morgen, søndag, da kommer småfolket fra Tromsø til Ullevaal. Billetter kjøper du her.

 

En kommentar til «Topp stemning på trening»

Legg igjen en kommentar