Dagens motstander i NM: Løten FK

I vinter da jeg satt og myste på terminlisten så var ikke det første jeg tenkte «Løten! Når møter vi Løten?» Når jeg tenker meg om så kan jeg ikke erindre at jeg har vært så sjuk at jeg noensinne har tenkt det. Men nå er dagen her. Dagen da vi skal møte Løten FK … Fortsett å lese «Dagens motstander i NM: Løten FK»

I vinter da jeg satt og myste på terminlisten så var ikke det første jeg tenkte «Løten! Når møter vi Løten?» Når jeg tenker meg om så kan jeg ikke erindre at jeg har vært så sjuk at jeg noensinne har tenkt det.

Men nå er dagen her. Dagen da vi skal møte Løten FK i fotball.

Løten kommune er i areal ganske stor. Det som er mangelvaren der oppe er folk. Totalt sett bor det 7.550 mennesker i hele kommunen og den innehar tre tettsteder; Løten, Brenneriroa og Ådalsbruk. I tillegg har Løten Nordhue, en knaus med en hytte og en 195 m høy mast som forer dem med TV, internett og radiosignaler. Ting de fremdeles synes er litt «fræmen» og «fali».

Mens Løten har sin Kiwi så har Brenneriroa sitt brenneri. Løiten Brænderi er verdenskjent i Norge. Hva Ådalsbruk er kjent for vites ikke.

Det er ikke bare trauste bønder som har eksistert og dødd i Løten. Noen av dem har vært fargerike:
Tore Halvorsen – Vokalist i Ole Ivars. Det er han med 8 sigg i kjeften samtidig, hockeysveis, crocks, gullenke rundt halsen og allværs joggebukse fra Adidas. Det som skiller ham fra de andre i Ole Ivars er at han har mikrofon i hånden.

Cowboy-Laila – Nok en artist fra Løten som ikke i nevneverdig grad har inspirert Skrillex. Har uansett hatt et langt liv i rampelyset og var i mange år gift med sambygningen Per Jahn. Han skilte seg fra medlemmene i Ole Ivars ved å ikke være medlem av Ole Ivars.

Edvard Munch – Hvem hadde trodd at en slik mann kom fra en plass som Løten? Nå bør det nevnes at faren hans var engasjert i området som militærlege og de flyttet vekk så raskt det lot seg gjøre.

Når det gjelder Løten FK så er det ikke så veldig mye å melde. Mye av det som har skjedd i klubben opp gjennom årene har naturlig nok godt gått under radaren for resten av verden, men de er på snapchat (Lotenfk) og de hadde nok satt pris på om du kunne gå inn på hjemmesiden deres og trykke like. Du vil i så fall være den første i verden som gjør det.

En kommentar til «Dagens motstander i NM: Løten FK»

 1. To kjappe kommentarer fra en utflyttet Løtensokning med null fotball interesse.
  Tore Halvorsen er IKKE fra Løten han er fra Rendalen. Tilleggsinfo band Ole Ivars er fra Løten.
  Kommentar to er svar på spørsmålet hva Ådalsbruk er kjent for. Edvard M er født der!
  Ref min null interesse for fotball så blir dette andre gangen jeg sier dette og holder regning.
  Let go Løten FK, and I hope they give you hell
  JT

Legg igjen en kommentar