Nå må vi opp i ringa og værra litt kontrollert sinnsjuke

Da er det endelig helg. Det er vår og fuglene kvitrer. Og selv om det blir lysere og grønnere så ser vi enkelte små skyer i horisonten. De mest tabloide avisene, fylt opp med de slappeste journalistene, prøver å få det til å se ut som om det er den perfekte stormen som ikke bare … Fortsett å lese «Nå må vi opp i ringa og værra litt kontrollert sinnsjuke»

Da er det endelig helg. Det er vår og fuglene kvitrer. Og selv om det blir lysere og grønnere så ser vi enkelte små skyer i horisonten. De mest tabloide avisene, fylt opp med de slappeste journalistene, prøver å få det til å se ut som om det er den perfekte stormen som ikke bare er i anmarsj, men som river og sliter i oss og jevner klubben med jorden.

Riktignok har vi en dårlig økonomi og har tapt noen kamper, men, med unntak av Sogndal, så er dette kamper vi har for vane å tape. Forskjellen på nå og tidligere år er at de kommer etter hverandre og først. Den tilgjorte hyperventileringen til pressen setter ingen andre enn dem selv i et dårlig lys, men så lenge de mater på med mer konspiratorisk tull så får vi stå sammen.

Og det er å stå sammen vi burde. Dettte er en glimrende anledning til å gjøre Svenna Olsens ord til våre egne; kontrollert sinnsjuk og det på tribunen. Synge for full hals og støtte laget og enkeltspillere. Vi kan ikke spille, men vi kan påvirke spillerne og spillet. Det ligger i navnet vårt; supportere. Det er det vi er. Vi kan enten stå der og ha arma i kors og se kampen sammen, eller vi kan synge og støtte laget. Vi bør være faktoren til at en spiller tørr å prøve å komme seg forbi en back og slå inn. Vi bør være den faktoren som gir en spiller krefter til å ta et sugende 70 meters løp hjem på slutten av kampen. Vi bør være den faktoren som vipper kampen i vår fordel og ikke fremstå som en vegg det er vanskelig å forholde seg til og som gir noen og enhver i blått høye skuldere. Vær med og hvis klubb, spillere og trenere at vi står i kringvern og kjemper sammen. Vi har ryggen deres og de vår.

Vålerenga har fått 592 billetter til kampen og det er fremdeles ledige billetter igjen. Sjappa er åpen til kl 14 imorgen og de selger billetter til borteseksjonen. Eventuelle ledige billetter etter kl 14 vil bli solgt ved borteinngangen på Nadderud. Møt opp støtt laget og gjør det du kan for at klubben vår skal innkasere både mål og 3 poeng.

Legg igjen en kommentar