Dagboka fredag 8. april 2016

Det er skrevet dikt og vi gjør oss klar for kamp i morgen. Også ransaker vi sjela vår litt. «Vi har ryggen deres!» I familien vår så passer vi alltid på hverandre. Vi står opp for hverandre og forsvarer hverandre når noen angriper oss. Familien vår er stor, med mange morsomme figurer. Stemninga pleier å … Fortsett å lese «Dagboka fredag 8. april 2016»

Det er skrevet dikt og vi gjør oss klar for kamp i morgen. Også ransaker vi sjela vår litt.

«Vi har ryggen deres!»

I familien vår så passer vi alltid på hverandre. Vi står opp for hverandre og forsvarer hverandre når noen angriper oss. Familien vår er stor, med mange morsomme figurer. Stemninga pleier å være høy og lattern sitte løst. Vi feirer sammen, griner samme og raser sammen. Men vi gjør det sammen og løfter hverandre alltid opp igjen.

Familien vår, det er Vål’enga.

Når det går litt trått, så stiller vi opp for hverandre. Spillerne er de som skal ut på banen og kjempe. Uke inn og uke ut. Vi supportere skal sørge for at de får best mulig arbeidsforhold med å synge ut motstanderne på tribunen og vise vår støtte.

Det er slike tider som viser hva vi står for og at uansett hvor jævlig det ser ut så står vi sammen, vi har ryggen til hverandre.

På kvelden i går var VPN å hang opp dikt på treningsfeltet til Valle. Diktet er også lagt ut på nett. Vi hører også rykter om at Sander Berge har hatt høytlesning i garderoben for gutta, følg med på klubbens facebookside så har vi blitt fortalt at det kommer film!

Stabæk

I morgen er det kamp igjen. En match som stort sett har vært vanskelig for Vålerenga. Borte mot Stabæk. På 17 kamper i Tippeligaen har vi tapt 9, 5 uavgjort og kun 3 seier. Litt prosentregning så gir det hele 82,35% sjanse for at Vålerenga ikke vinner kampen i morgen.

Men vi tapte mot Stabæk i fjor også, så tar vi ikke poeng der så gjør ikke det noe i forhold til vårt «Skjema: 49 poeng».

Det vi forventer å se av gutta er at de blør for drakta. Gjør de det så kan vi egentlig ikke be om så mye mer. Null baklengs? Herlig! Scorer mål? Enda bedre! Men så lenge de jobber og sliter i 90 minutter så skal vi ikke klage.

Billetter til kampen selges kun til medlemmer av VFE, VF og Klanen, og du får kjøpt ved fremvisning av medlemsskapet i Sjappa.

Media

Som vanlig er det mer om Vålerenga i media og vi gidder faktisk ikke kommentere det engang, det overlater vi til Aperopet:

Vi står sammen og kjemper og vinner tilslutt!

Legg igjen en kommentar