Dagboka torsdag 7. april 2016

Er nå lekkasjene fra Valle tetta? Kommer det i det hele tatt hjemmetilskuere på Nadderud på lørdag? Hva bør vi frykte fra Stabæk? Mer om dette, og at ting kunne vært verre i dagboka.   Ikke lenger behov for rørlegger på Valle? Som sikkert de fleste har fått med seg har en del folk i … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 7. april 2016»

Er nå lekkasjene fra Valle tetta? Kommer det i det hele tatt hjemmetilskuere på Nadderud på lørdag? Hva bør vi frykte fra Stabæk? Mer om dette, og at ting kunne vært verre i dagboka.  

Ikke lenger behov for rørlegger på Valle?

Som sikkert de fleste har fått med seg har en del folk i administrasjonen forlatt Valle de siste dagene. Av de som har vært der lengst finner vi Ellen Horn. Gjennom åra har Elin vært både administrerende direktør og daglig leder i Enga, i tillegg til en haug med andre oppgaver. I går snakket hun med VG om hvorfor hun slutter i klubben hun har tjent i 15 år. Hun uttaler til VG at;

– Jeg er ikke enig i valgene som tas på styrenivå i klubben. Og hvis du ikke er enig i valgene som tas på styrenivå i Vålerenga, så har du to valg: Følge det som er bestemt – eller si opp jobben. Jeg valgte til slutt det siste.

Hun fortsetter med at hun ikke vil utdype årsakene til at hun velger å si opp i Vålerenga fordi hun «ikke har lyst til å skade Vålerenga som klubb». VG påstår å vite at det er beslutninger og personalpolitikk Horn ikke kan akseptere som er årsaken til bruddet med klubben.

Hei Elin! Du skal ha mange så takk for alle åra du har bidratt for klubben i ditt hjerte! Men hvis du er så forbanna glad i Enga og «ikke har lyst til å skade Vålerenga som klubb», så burde du kanskje ha holdt godt kjeft oppi hele denne prosessen istedenfor å løpe til en av landets største aviser? Det er ikke akkurat som mediene IKKE prøver å finne mest mulig drit om klubben du påstår å elske for tida, så kanskje kunne du håndtert dette en smule annerledes. Det har vært lekket ting fra Valle i mange år, men kanskje lekkasjen nå er tetta, og det heretter er NFF som må tilkalle rørlegger? «Time will show» som Rudolf Blodstrupmoen sa.

VPN er på ballen

Vi forsvarer oss og angriper som en enhet. Det er ikke bare på banen, men også på nettet. Mine kollegaer har vært så til de grader på ballen de siste dagene, spesielt når det gjelder å plukke fra hverandre og motbevise haglstormen av dårlig journalistikk som angriper Enga for tida. Er det lov å etterspørre kvalitet i arbeidet til flere enn fotballspillere? spurte vi på tirsdag. I går viste vi at Strømsgodset, ikke Enga, har størst gjennomstrømning av spillere. I dag plukker vi Dagbladets siste drittpakke om Enga fra hverandre. Takk til alle som leser og deler! Det kommer mer!

Tomme tribuner på Nadderud?

Ja vi lurer litt på dette her. Hovedsponsoren vår, med Rune Bjerke i spissen, har vært slemme gutter og gjemt unna penger for Norges rikeste i «Pa-na-ma»(som den vesle bjørnen så fint stavet navnet på kassen som luktet bananer). Vi kan ikke lukte bananer, men vi lukter frykten til rike Bærumsfolk som ikke kommer til å ha tid til kamp, når huset må renskes for bevis før snuten dukker opp på døra.

Hva med de på banen?

Så da har vi kontroll på tribunen, men hva møter oss på banen? Jo, et lag som har tapt 11 kamper på rad under ny ledelse. Stabæk vant ingen av treningskampene sine, og har starta sesongen nesten like dårlig som oss. Kanskje enda dårligere egentlig, når man tenker på at de tok medalje i fjor. Til Asker og Bærum Budstikke sier Morten Skjønsberg at de kanskje har en tendens til å spille litt for dristig i forsvar, og derfor blir det en del balltap. Dette bør passe gutta våre bra. Høyt press, gjenvinning, og så full fart mot målet. Denne dagbokisten vil se Brown og Omarsson på hver sin kant, Moa på topp, også gir vi Zahid en sjanse til å finne seg sjøl, med så mye deilige måljegere å spille i gjennom.

Stabæk forsøker å være offensive før kampen. Skjønsberg sier i en annen artikkel til Dagsavisen at; «presset er på Vålerenga, fordi det er en større klubb». Godt de innser det i hvert fall! Rekdal avfeier presset og er kun opptatt av; «hvordan vi skal begynne å ta poeng». Bare konsentrer deg om det Kjetil. Vi har ryggen deres når det gjelder alt det andre! Du kommer til å høre oss på lørdag!

Se hele klippet fra Dagsavisen her:

 

Det kunne vært verre!

Vi kunne vært en norsk far i USA som har kjøpt en hockeyklubb, kun så sønnen skal få spilletid. Når sønnen blir satt ut av laget fordi han ikke er god nok, så sparker pappa hele trenerteamet og blir ilagt sanksjoner fra ligaen! Vi tviler ikke på at pappa er fra Bærum!

Enga i dag

Vi fortsetter å fortelle spillerne at vi har ryggen deres, og begynner så smått å gire oss opp mot kamp. Og vi har skrevet poesi! Mer om det i morra!

4 kommentarer til «Dagboka torsdag 7. april 2016»

  1. Flott VPN. Ta Horn og ikke klubben. Sikkert ikke noe galt i VIF om dagen. Nei da. Alt dere kan si er at media vil ''ta'' klubben. For noe tull. Medie Norge driter som regel i VIF. Det er ikke 2007 lenger. No one cares om VIF. Ikke ett eneste mediehus. Å hvertfall ikke nok til å lage så mye mas som dere skal ha det til. Slutt med dette tullet og begynn å grav i klubben. Flaue saker er alt jeg vil si om VPN sine dagbøker de siste dagene. Å nå toppet det seg ved ett angrep på en av få som har gitt alt for klubben.

Legg igjen en kommentar