Et kjapt blikk på Vålerenga – Viking

For 10-15 år siden var kampene mot Viking bankers uavgjort hjemme og tap borte. Slik er det ikke lenger Nå kan vi også tape hjemmekampen. Et kjapt blikk på de siste årenes versjon av oppgjøret Vålerenga – Viking viser oss at sist seier kom i 2012 og at det var Mohammed Fellah som satte inn … Fortsett å lese «Et kjapt blikk på Vålerenga – Viking»

For 10-15 år siden var kampene mot Viking bankers uavgjort hjemme og tap borte. Slik er det ikke lenger Nå kan vi også tape hjemmekampen. Et kjapt blikk på de siste årenes versjon av oppgjøret Vålerenga – Viking viser oss at sist seier kom i 2012 og at det var Mohammed Fellah som satte inn scoringen i 1-0 seieren.

Ifølge ham da beviste målet at han var god nok for Vålerenga. Etter at han dro til Esbjerg har pipa fått en annen lyd og nå er det ikke lenger så viktig for ham å score mål. Kan jo ha noe med at han på 3 1/2 år der nede har putta 3 mål.

Det føles ganske lenge siden når matchvinneren er Fellah. Fellah har for øvrig 3 mål i Esbjerg siden han forlot oss. Er nok neste stopp Bayern München på ham.

Etter det har vi 2 uavgjorte og et tap.

I 2013 scoret vi uavgjort etter mål av Torgeir Børven og Gudmund Taksdal Kongshavn. Jeg regner med at du husker den sjuke gållen til Kongshavn når du leser dette. Og Ettersom du nå leser at han i feiringen sin klarte å slå ned en motspiller da han gikk fullstendig i Tazzemodus da han forstod at han hadde utlignet på overtid.

I 2014 ble det 1-1 og det var selvsagt Kjartansson som putta etter 37 sekunder (Si oh ah Marius Rath, si oh ah Marius Rath) av 1. omgang

Tapet kom i fjor. Da tape vi 2-4 hjemme og det var den eneste kampen Moa putta i etter at han returnerte til Vål’enga. Enar Jaager putta den andre. Jaagers var den første av 2 kremmere lengste den høsten. Kampen var Vikings første seier på Ullevaal på 7 år og vårt endelige farvel til medaljekampen etter en begredelig august der vi ikke engang klart å vinne mot Lyns 20.000 tomme seter.

Kamper:
2015:
Vålerenga – Viking 2-4 (Moa, Jaager)
2014:
Vålerenga – Viking 1-1 (Kjartansson)
2013:
Vålerenga – Viking 2-2 (Børven, Taksdal Kogshavn)
2012:
Vålerenga – Viking 1-0 (Fellah)

Legg igjen en kommentar