Grinebitere, bedrevitere og etterpåklokskapens mestere – foren eder!

I fjor høst startet VPN opp en egen fantasyleague for Premier League. For de av dere som er ukjente med Premier League, så er det en publiga (publiga siden de ekte arbeiderklassesupporterne må følge kampene på puben, mens nyrike og turister har råd til å betale for billettene) på de britiske øyer som er kjent … Fortsett å lese «Grinebitere, bedrevitere og etterpåklokskapens mestere – foren eder!»

I fjor høst startet VPN opp en egen fantasyleague for Premier League. For de av dere som er ukjente med Premier League, så er det en publiga (publiga siden de ekte arbeiderklassesupporterne må følge kampene på puben, mens nyrike og turister har råd til å betale for billettene) på de britiske øyer som er kjent for høye lønninger, drøssevis med avlyste kamper midt på vinteren og at Leicester er laget som pleier å vinne til slutt.

Nå har fotballen begynt å røre på seg her hjemme også, og hva er vel bedre enn å bruke kontortiden etter lunsj på fredag til å sette opp et lag bestående Vålerengaspillere og minimum 8 bønder som skal sikre deg heder og ære i vennlig virutuell kappestrid med dine brødre og søster i Vålerengafamilien? Så hvis du er en grinebiter, bedreviter, etterpåklokskapens mester eller en reinkarnasjon av I i sexy shorts bør du henge deg på og delta i denne kill some time aktiviteten.

VPN setter derfor opp egen liga også for tippeligaen og hvis du er lysten på være med så gjør du følgnde:

Registrer laget ditt her: http://tlmanager.tv2.no

Meld deg på VPNs liga med kode: 1138676-194379

Legg igjen en kommentar