Dagboka fredag 4. mars 2013

Smågutta fra Plankebyen ble satt på plass av Oslos stolthet i går. Lørdag er det match mot Oilers og kanskje kan Vålerenga stå i veien seriegullet dems. Seier i Plankebyen Vålerenga vant 4-2 mot Stjernen i går og Jørgen Karterud var i storform! Han scora Vålerenga sine tre første mål, før Tobias Lindstrøm fikk avslutte … Fortsett å lese «Dagboka fredag 4. mars 2013»

Smågutta fra Plankebyen ble satt på plass av Oslos stolthet i går. Lørdag er det match mot Oilers og kanskje kan Vålerenga stå i veien seriegullet dems.

Seier i Plankebyen

Vålerenga vant 4-2 mot Stjernen i går og Jørgen Karterud var i storform! Han scora Vålerenga sine tre første mål, før Tobias Lindstrøm fikk avslutte ballet.

Gutta er nå på 5. plass og har to kamper igjen. Først kommer Stavanger Oilers på besøk på lørdag og deretter avsluttes serien med bortekamp mot Kongsvinger på tirsdag. Oilers leder serien med to poeng på Lørenskog og hvis Vålerenga nå vinner mot dem på lørdag så kan det bli spenning i toppet. Helt ærlig så driter vi om Lørenskog eller Stavanger vinner. Det som å velge mellom pest og kolera.

VPN nå også på Snapchat

Vi prøver oss på litt nye plattformer og er nå også på Snapchat. Vi kaller oss enkelt og greit vpn.no. Så legg oss til!12789780_10156618741885215_65855851_o

Keepervalget klart

Det har vært litt spenning rundt om det ble Marucs Sandberg eller Aslak Falch som starter sesongen som førstekeeper.

Nå er derimot valget klart og det er Marcus Sandberg som står i mål under seriepremieren mot Viking.

Vi er uansett spent på å se våre nye keeper i aksjon når det virkelig gjelder!

Vålerengas nye førstekeeper Marcus Sandberg.
Vålerengas nye førstekeeper Marcus Sandberg.

God helg!

Legg igjen en kommentar