Dagboka fredag 26. februar 2016

Det er valgdag i de korruptes organisasjon og man kan jo lure på hvordan ståa i NøFF egentlig er også. FIFA har vedtatt sin første reformpakke. Det innebærer at den neste Presidenten, som skal velges senere i dag, får mindre makt enn hva gjennomkorrupte Sepp Blatter har hatt. Akkurat det er sikkert lurt, så slipper … Fortsett å lese «Dagboka fredag 26. februar 2016»

Det er valgdag i de korruptes organisasjon og man kan jo lure på hvordan ståa i NøFF egentlig er også.

FIFA har vedtatt sin første reformpakke. Det innebærer at den neste Presidenten, som skal velges senere i dag, får mindre makt enn hva gjennomkorrupte Sepp Blatter har hatt. Akkurat det er sikkert lurt, så slipper man mer tull og tøys.

At FIFA har behov for reformer er helt klart. Problemet er bare at det akkurat nå er en mann, en sheik faktisk, som ingen har veldig tillitt til som ligger an til å vinne valget. Og skjer det så må den etablerte fotballen i Europa ta et valg om FIFA fortsett er en organisasjon det er verdt å være medlem av.

Men så kan man jo spørre seg om det står bedre til her hjemme. VG kunne i går avsløre at lønningene i NFF har økt med 59 millioner kroner på to år. I tillegg er det hele 15 personer som hever millionlønn. Vi kan jo nevne at 59 millioner ikke er altfor langt unna Vålerenga sitt sportslige budsjett for 2016.

Samtidig har Stig-Ove Sandnes vært ute med en bredside til NFF i VG i dag. Her går det på at mer av pengene NFF får inn burde gått til klubbene, istedenfor til reise og fest for toppgutta i forbundet. Kjetil Siem er raskt ute med å avvise beskyldningene, blant annet når det gjelder en Gran Canaria tur som toppene i NFF hadde samtidig som Vålerenga ikke hadde penger på konto til å betale lønn i høst. Når det gjelder den turen, som Siem sier at de tok for å se på mulige alternativer til La Manga, så er han også klar på at den ble betalt av eksterne. Det løfter selvfølgelig nye spørsmål. Hvem var disse eksterne som betalte? Var det de som har anlegget på Gran Canaria og prøver å friste NFF til å velge bort La Manga? I så fall var NFF på en skikkelige smøretur. Ser vi starten på korrupsjon her hjemme også?

Hockey i helga

Vålerenga tar imot Lillehammer til kamp på Jordal i morgen. Matchen starter klokka 16.00. Ta turen da vel!?

Lilllehammer ligger nest sist i Get-ligaen og har faktisk nøyaktig halvparten av poenga Vålerenga har. Du vet selvfølgelig at Vålerenga har 70 poeng og regnestykket er dermed lett.

Brann-spiller takknemlig ovenfor Vålerenga

Sivert Heltne Nilsen gikk til Brann i august. Han ville spille fast, noe Vålerenga ikke kunne tilby. I tillegg så er pappa hovedtrener i Brann.

Nå har han snakket med BT og er klar på at han ikke hadde vært der han er i dag som fotballspiller uten oppholdet i Vålerenga.

Vi syns det er kult at han kan snakke positivt om Enga selv om han har dratt over fjellet.

Vålerenga i dag

En rolig dag på Vålerenga-fronten, men vi lader opp til hockeymatch i morgen.

Du kan jo melde deg inn i Vålerenga Fotball Elite, hvis du ikke har gjort det enda. Det gjør du her.

Også kan du jo melde på Facebook at du har tenkt deg på første seriekamp, husk også å invitere med deg venner og bekjente! Blir det mer enn 15.000 på tribunene til første kamp?

Posted by VPN on 26. februar 2016

Legg igjen en kommentar