Dagboka mandag 25. januar 2015

Noen synes mandag er den verste dagen i uka. Vi synes mandagen er den beste dagen i uka. Den gir oss nemlig hele fem dager som vi kan bruke på å glede oss til helga! Er ikke det hverdagslykke….ja da veit ikke jeg! Håkki Vel…gutta: Det hjelper ikke å vinne skuddstatistikken 44-29, når man taper … Fortsett å lese «Dagboka mandag 25. januar 2015»

Noen synes mandag er den verste dagen i uka. Vi synes mandagen er den beste dagen i uka. Den gir oss nemlig hele fem dager som vi kan bruke på å glede oss til helga! Er ikke det hverdagslykke….ja da veit ikke jeg!

Håkki
Vel…gutta: Det hjelper ikke å vinne skuddstatistikken 44-29, når man taper kampen 3-2. Gutta spilte ikke spesielt bra, men de spilte ikke rævva heller. Vi hadde en del utur og Stjernen var rett og slett mer effektive enn det vi var. Mer er det vel ikke å si om det resultatet. Vi håper bare gutta rister det av seg og tar seg sammen. Vi har faktisk noe å spille om. Vi skal sikre oss den viktige fjerdeplassen. Dersom gutta gjør jobben sin sjæl og ikke kuker det til, og Sparta eller LØK kuker det til så kan vi i teorien også ha los på tredjeplassen. Men da er det en del som må gå veien først! Vi kan for eksempel ikke tape mot Kongsvinger……IGJEN!!

Lørdag er neste kamp for Iskrigera. Da er det nettopp Kongsvinger som er motstander på Jordal.  Pucken droppes kl 16.00. Ta med deg familien din og vennene dine! La oss vise at vi er bedre enn dem. Vi snakker tross alt om et lag hvis supportere, av egen kaptein, er kåret til ligaens dårligste fans!

Damehåkki
Søndag møtte Vålerenga Jordal hjemme i Ungdomshallen på Jordal.  Både i sosialemedia og i pressen for øvrig er kampen blitt beskrevet som en brutal affære hvor en VIF-spiller ble hentet av ambulanse og tre spillere fikk matchstraff. Mari Svendsen ble liggende på isen etter en takling bakfra utført av Millie Sirum. Det er ikke lov å takle i kvinnehockey og Sirum hadde like før selv blitt ulovlig takla av Svendsen. Vi kan skjønne at det kan koke over innimellom og at vurderingsevnen kan slutte å funke når man er i en kampsituasjon og man føler seg urettferdig behandla. Men takling bakfra er ikke greit. Det er ei heller ulovlige sniktaklinger. VG melder at Sirum og Svendsen har «chatta». Vi regner med at det i den forbindelse er delt ut noen beklagelser også.  Jentene våre tapte for øvrig kampen 3-4, men de leder enda serien foran Stavanger.

Treningskamp mot XXX
Snøen begynner så vidt å vike til fordel for klarhålka. Det betyr èn ting, nemlig at fotballsesongen banker på døra. Lørdag stakk gutta til XXX for treningskamp. Vi fant oppskriftsmessig 0-2. Greit…det var bare en treningskamp, men vi taper ikke mot XXX. Det gjør vi bare ikke! (Hører dere, Brede & co?? Noter dere dette til matchen på lørdag!)

West Ham flørter med Sander Berge
En som spilte en god kamp på lørdag var Sander Berge. Berge er god. Det veit vi. Det veit West Ham også. Det er så hissige på grøten at de har invitert Berge over på besøk for å snakke med han og for å skryte av seg sjæl. I følge Rekdal så er det ikke snakk om noen overgang sånn i første omgang. Men som Reka sier: Man veit jo aldri. For gutten er jo god. Vi ønsker Sander lykke til!

Supporterkoordinator 2016
Når det gjelder SK for 2016 har klubben valgt å følge samme modell som de fleste andre klubbene i Tippeligaen. Dette innebærer at dette ikke lenger vil være en rolle som er betalt av klubben. Dette sparer klubben penger på, men SK-rollen vil samtidig bli mer uavhengig og nøytral. Klubben ønsker at SK skal virke på en litt annen måte enn det de foregående koordinatorene har gjort. Bla så vil oppgaver som er knyttet til sikkerhet bli løst av andre. Arbeidsmengden er således også forventet å være betydelig mindre.

Kjenner du noen som passer til en rolle som supporterkoordinator, sier du? Tips klubben på post@vif.no.

 

Vålerenga i dag

Vi saumfarer kontaktlista etter folk vi mener er egnet for en rolle som SK.

 

En kommentar til «Dagboka mandag 25. januar 2015»

Legg igjen en kommentar