Dagboka onsdag 13. januar 2016

Vålerengas fotballag (herrer) har tatt bilder, Manglerud/Star vil dele hjem og vi applauderer Stig-Ove Sandnes. Det er lite som er så smålig som å framstå som en lysets ridder, når det du egentlig gjør er å knuge til deg mest mulig rikdom og penger. Det er sånn Brann framstår i 100% Fotball. Kort fortalt så ønsker … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 13. januar 2016»

Vålerengas fotballag (herrer) har tatt bilder, Manglerud/Star vil dele hjem og vi applauderer Stig-Ove Sandnes.

Det er lite som er så smålig som å framstå som en lysets ridder, når det du egentlig gjør er å knuge til deg mest mulig rikdom og penger. Det er sånn Brann framstår i 100% Fotball. Kort fortalt så ønsker de å få mer penger fra tv-potten fordi de klassifiserer seg som en «stor klubb».

De ønsker altså å få mer penger enn for eksempel Molde. Bare fordi de kommer fra Bergen.

For å få til dette har Brann gått ut for å sikre seg alliansepartnere. Viking, som har oppdaget at den siste olje er på vei til å renne ut, biter på kroken og er helt enige.

Grådighet finnes overalt, men ikke i Vålerenga. Stig-Ove Sandnes framstår som en bauta i denne saken. Vi siterer:

– Det er sinnssykt å skulle betale mye penger til Brann hvis de rykker ned eller er i Obos-ligaen. De må prestere sportslig. Det kan ikke være slik at fordi Brann har et stort potensial, så skal de ha mye penger, sier Stig-Ove Sandnes, daglig leder i Vålerenga Fotball.

Vi lurer på om 1. april kom tidlig i år. Er Brann redde for å rykke ned i år igjen? Det kan vitterlig se sånn ut.

«Vi vil også ha hall!»

Ved Østensjøvannets bredd ligger en liten garasje. Denne garasjen er hjemmet til Manglerud/Star. Nå kan det tyde på at de syns garasjen sin er for liten, og er bitter for at storebror kanskje får lov til å låne den nye kåken som skal bygges på Jordal.

Manglerud/Star har sendt forespørsel til Oslo kommune om å dele nye Jordal Amfi med Vålerenga. Delingsøkonomien vil altså ingen ende ta. Først er det Airbnb, så er det Uber og nå er det altså Jordal Amfi.

Vi tror ikke noe på denne delinga. Logistikken ville aldri gått opp, og hvem skal ta regninga når vant- og isreklame skal byttes?  Nei, Manglerud/Star, undersøk heller mulighetene for å pusse opp deres egen garasje. Tror det er en bedre løsning.

Vålerenga Herrer med nye bilder

Som vanlig før sesongstart så skal det tas nye bilder. Eirik Førde har fotografert spillerne og alle bildene finner dere her. Vi anbefaler dere alle å ta en tur.

Vålerenga i dag

Vi ruster opp til morgendagens krig og pugger navn på ansikter.

En kommentar til «Dagboka onsdag 13. januar 2016»

Legg igjen en kommentar