Dagboka fredag 15. januar 2016

Det er stille i Vålerenga-land i dag, men vi har fått høre fra Kjetil Rekdal hvordan en ny håpløs august-måned skal unngås. August Aftenposten har pratet med Kjetil Rekdal om hvordan Vålerenga skal unngå en ny kollaps etter sommerpausen. Ord som ekstra oppkjøring, best trent i Norge og mental styrke kommer opp og vi kunne … Fortsett å lese «Dagboka fredag 15. januar 2016»

Det er stille i Vålerenga-land i dag, men vi har fått høre fra Kjetil Rekdal hvordan en ny håpløs august-måned skal unngås.

August

Aftenposten har pratet med Kjetil Rekdal om hvordan Vålerenga skal unngå en ny kollaps etter sommerpausen. Ord som ekstra oppkjøring, best trent i Norge og mental styrke kommer opp og vi kunne nok ikke vært mer enig.

August måned har de to årene vært håpløse for Vålerenga. Så fort noen har nevnt medalje så har ting klappet sammen. Kanskje har det blitt for mye mentalt for gutta, eller så har man ikke vært i god nok form etter sommerferien. I år skal det unngås.

Ser vi på hva som har blitt ødelagt ved en dårlig augustperiode de to siste årene så er fasitet veldig tydelig: Man har mistet to medaljer. To muligheter til å spille i Europa og mange millioner kroner. På mange måte kan vi skylde august og kollaps de siste to årene på at Vålerenga i dag ikke har en økonomi som lyser grønt. To år med Europa betyr fort minst et to-sifra antall millioner.

Tap

Hockeygutta gikk på årets første tap i går. Vålerengas mål ble satt inn av Martin Laumann Ylven og Fredrik Cszizar.

Hockeygutta har hatt en bra start på året og nå er det bare å fortsette å kjempe. Kom igjen Enga!

VPN på facebook

Liker du ikke sida vår på facebook enda? Da er det på tide! Trykk liker på linken under og det er gjort. Da holder du deg oppdatert på nyheter om Vålerenga.

Hver eneste time, så lenge det er dagslys, kan du følge endringene på Valle.

Posted by VPN on 1. oktober 2015

En kommentar til «Dagboka fredag 15. januar 2016»

Legg igjen en kommentar