Umbro ny draktleverandør for Vålerenga

Vålerenga har i dag offentliggjort den nye draktavtalen med Umbro. Avtalen skal være den mest lukrative som Vålerenga noen gang har signert. Avtalen strekker seg over 6 sesonger og har en verdi på cirka 30 millioner kroner. Adidas som var Vålerenga sin nåværende draktleverandør ønsket ikke å legge noen penger på bordet for å beholde … Fortsett å lese «Umbro ny draktleverandør for Vålerenga»

Vålerenga har i dag offentliggjort den nye draktavtalen med Umbro. Avtalen skal være den mest lukrative som Vålerenga noen gang har signert.

WEB_Image UMBRO VIF Supp Hjemmetrøye 16 Blå 116 Ju-1351626714Avtalen strekker seg over 6 sesonger og har en verdi på cirka 30 millioner kroner. Adidas som var Vålerenga sin nåværende draktleverandør ønsket ikke å legge noen penger på bordet for å beholde avtalen.

Det er også satt opp en ny nettbutikk for supporterutstyr: Innspurten.no. Prisen på den nye drakta er 699 kroner.

Også breddelagene vil ikle seg Vålerenga sin nye drakt fremover.

Det er ScanTrade som er Umbro sin forhandler i avtalen med Vålerenga. Her er et bilde av gjengen Vålerenga nå skal samarbeide med, i den nye drakta, samt bortedrakt og 3. drakt.scantrade_dw1z8blyowle1pg9yuv18e4wk

4 kommentarer til «Umbro ny draktleverandør for Vålerenga»

Legg igjen en kommentar