Dagboka tirsdag 1. desember 2015

Så var det jaggu desember. Måneden hvor hver dag er Black Friday for kjøpekåte nordmenn! Ingen tilbud, men folk som ikke klarer å holde kjeft mot bedre vitende i årets første desemberDagbok. Har jeg snubla inn i en tidsmaskin? Så har TV2 fått edelgran i øya og kubjeller rundt halsen, som bermen trofast lunter etter igjen. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 1. desember 2015»

Så var det jaggu desember. Måneden hvor hver dag er Black Friday for kjøpekåte nordmenn! Ingen tilbud, men folk som ikke klarer å holde kjeft mot bedre vitende i årets første desemberDagbok.

Har jeg snubla inn i en tidsmaskin?
Så har TV2 fått edelgran i øya og kubjeller rundt halsen, som bermen trofast lunter etter igjen. Det er 2 år sida Gunnarsson-saken, kjørt av TV2, NFF og RBK, holdt på å ødelegge livet til flere personer og omdømmet til to fotballklubber. Alle veit hvordan den saken endte, men forhåndsdømminga av de tiltalte og den umåtelige dårlige journalistikken til Davy Wathne, Thue og resten av TV2-sporten har aldri fått konsekvenser for noen av dem. De fikk muligheten til å rekke henda i været og si «vi tok feil, sorry», men arrogansen og troen på egen fortreffelighet kjenner ingen grenser for skarrepakket og deres våpendragere.

Og nå er de faen meg i gang igjen. Og det er faen meg en ny Gunnarsson involvert. Denne gangen på isen. Skulder mot skulder-taklinga til Filip Gunnarsson på Tony Romano fikk TV2 til å starte ny heksejakt fra sitt hockeystudio, godt hjulpet av en latterlig forulempet LØK-trener.

– Jeg opplever at det er et rent overfall. At det ikke har noe med pucken å si. At han går i kroppen og at første treffpunkt er albue i ansiktet. På gaten hadde du fått lang fengselsstraff for å gjøre noe sånt. Du kan se på ansiktet til Tony at han er blitt mishandlet, sa Lørenskog-trener Kenneth Larsen til TV 2 etter kampen.

Ja, Romano blei mishandla. Av tyngdekraften. (Gi tyngdekraften 5 kamper utestengelse, og isen 10.) Det viste seg nemlig at du skal ikke forhåndsdømme gitt. Vips, kom det fram bilder og video av ei klokkerein takling som broren til Ray Romano burde tålt, men så vidt jeg husker er han bare stor av vekst og egentlig ganske pussy.

Historien har også en pussig måte å gjenta seg på, så da ble selvfølgelig Gunnarsson på isen frikjent, akkurat som Gunnarsson på gresset. Kommer TV2 til å beklage denne heksejakta? Neppe, selv om Kasper Wikestad ymter frampå om det på twitter, så tror jeg det når jeg ser det. Men ønsker de å selv undergrave sin troverdighet som en seriøs tilbyder av sportsnyheter, så for all del: Kjør på! 

På’an igjen
De siste dagers hellige i LØK kommer tilbake for å få mer juling av den sterke tyngdekrafta på Jordal i kveld. Tåka har letta og det kommer nok til å bli et hett oppgjør. Se ikke bort fra mulighet for hevntokter både fra den ene og den andre sida. Trukke det skal stå på tenninga! I lys av hva som har skjedd den siste uka så er dette kanskje årets viktigste match for gutta i Enga. Med en trøblete skadesituasjon og dårlig form er det som vi nevnte i gårsdagens Dagbok; Å være fighter er ikke noe du velger. Det er noe du er!

Gutta våre gir aldri opp! Og gutta trenger oss bak dem. Så ta med bikkja, eksen, han du hadde øyekontakt med på trikken, ho du våkna hos på søndag, samboeren hennes, hans fetter, og alle barna i Bakkebygrenda og møt på Jordal!

Sesongkortsalget starter i morra
Jøss, det var det et tilbud likevel! Møt opp i Sjappa i morra og sikre deg sesongkort for neste år, samt forkjøpsrett til første sesong på ny stadion. Du kan kjøpe det på nett også, men det jo mye koseligere i Sjappa sammen med andre som har tatt turen. For der blir det også pressekonferanse kl. 12:00, hvor representanter fra administrasjonen og spillere skal presentere den nye drakta for 2016.

Og apropos stadion
I går var det åpent supportermøte om stadion. Du kan se hele møtet i reprise her, takket være Klanens webradio og Christian Haksø som streamet hele greia live. Pop litt popcorn, jekk en øl, og kos deg!

I andre Vålerenga-relaterte nyheter
• Vår gamle goalgetter Vidar Órn Kjartansson lever livets glade dager i Kina og kan nå kalle seg cupmester! Grattis! Kom snart hjem!
• Enar Jäägers bananskru mot Mjøndalen deler 1. plassen i Cmores kåring av årets mål i Tippeligaen! Det er riktignok med en kanarifugl, men den tråkker vi på.

Enga i dag
Sjappa først sa jeg… Så Jordal sa jeg… Hører du ikke?!! Enga trenger deg! Mer enn noensinne!

Legg igjen en kommentar