Sesongkortinfo 2016

Årets julegave er her! Endelig er alt på plass når det gjelder sesongkort for 2016. Her finner du alt du trenger av info! Vi har venta på mer info om sesongkortene for neste år og nå er det her. Salgsstart blir 1. desember. Nytt av året er at du får kortet med en gang hvis du … Fortsett å lese «Sesongkortinfo 2016»

Årets julegave er her! Endelig er alt på plass når det gjelder sesongkort for 2016. Her finner du alt du trenger av info!

Vi har venta på mer info om sesongkortene for neste år og nå er det her. Salgsstart blir 1. desember. Nytt av året er at du får kortet med en gang hvis du kjøper i Sjappa, mens hvis du kjøper på nett så må det hentes på samme sted.

Forkjøpsrett ny stadion

Ny stadion er ikke lenger en fjern drøm. Når sesongen 2016 starter, er byggingen i gang! Midtveis i sesongen 2017 står stadion ferdig. Alle tribunekonsept videreføres i 2017. Årets seks tribunekonsept vil bli videreført på ny stadion i 2017. Alle som kjøper sesongkort for 2016 vil få forkjøpsrett på sin tribune i 2017. Alle konsept kommer til å bli enten like bra eller bedre på ny stadion enn hva vi tilbyr på Ullevaal i dag.
Når klubben nå har satt en ny struktur for tribunekonsept har de hatt ny stadion i tankene. Kort fortalt:

  • Vestbredden og Klubbtribunen (Oddsentribunen) blir til Supportertribunen (kortside sør).
  • Hovedtribunen/Langside Familie (Telenortribunen) videreføres som langsidekonsept på hver sin langside.
  • Miniklanen vil få eget felt på langsiden, nærmest supportertribunen.
  • Henger’n videreføres med de beste plassene på ny hovedtribune.

Eksklusiv forkjøpsrett til Supportertribunen

De 3000 første som kjøper sesongkort i 2016 på Vestbredden eller Klubbtribunen får eksklusiv forkjøpsrett til sesongkort på supportertribunen (kortside sør) på ny stadion.

Hvorfor 3000? Sittekapasiteten, som er aktuell ved europacup-kamper, vil bli på 3000. Alle sesongkortholdere må kunne tilbys lik mulighet til å kjøpe billett på sin tribune på europacupkamper, og dermed kommer vi foreløpig til å selge bare 3000 sesongkort på supportertribunen (kortside sør) på ny stadion.

Prisgaranti: Vålerenga garanterer at prisen på 2300 kroner vil bli videreført på supportertribunen (kortside sør) i 2017, og at dette vil være det billigste sesongkortet for en voksen supporter (unntatt familiepakker).

I nær tilknytning til supportertribunen vil det bli et serveringsområde som vil bli et etterlengtet samlingspunkt før og etter kamp for våre supportere.

De som kjøper sesongkort i 2016 på Vestbredden eller Klubbtribunen kan også velge å ikke benytte forkjøpsretten til supportertribunen, og i stedet velge å konvertere denne til en plass på en av langsidene på ny stadion.

Eksklusiv forkjøpsrett til langsidene

Alle som kjøper sesongkort på Hovedtribunen, Langside Famile eller Hengern’n har forkjøpsrett på tilsvarende langsidekonsept på ny stadion. Siden langsidene på ny stadion har langt større kapasitet enn hva vi tilbyr på Ullevaal er det ikke lagt noen begrensninger i antall sesongkort per i dag.

Allikevel vil det være en klar fordel å ha en forkjøpsrett: Dere som kjøper faste plasser i 2016 vil få førsteretten til å velge seteplass på ny stadion.

Prisene på langsidekonseptene vil kunne endres i 2017, først og fremst fordi vi vil kunne tilby bedre fasiliteter.

BENDIT i 2016

Når klubben nå har valgt å ikke tilby sesongkort i Bendit neste år har dette flere grunner.

  • Vål’enga ønsker ikke å ha supporterfelt på mer enn en tribune i 2016. Hovedgrunnen er at Vål’enga på ny stadion har bare en tribune for stående, syngende supportere. Klubben ønsker ikke å utsette sammenslåing til 2017. Klarer man ikke å stå sammen i 2016, klarer man det ikke i 2017 heller. Grupperingene Isko Boys og Ikaros og deres yngresgrupperinger er ikke lenger ønsket på våre tribuner. Det vil ikke bli lagt til rette for supporteraktivitet fra klubbens side for disse grupperingene. Dette er en endelig beslutning.
  • Klubben vet at det er mange gode supportere som føler tilhørighet til felt 227, men som ikke støtter elementer som vold, trusler og diskriminering. Klubben håper og ønsker at dere finner nye måter å støtte Vålerenga hjemme på, enn å måtte gjøre dette sammen med de destruktive kreftene som også har hatt tilhørighet til dette feltet. Vi vil svært gjerne ha dere med videre! For stående, syngende supportere mener vi at Vestbredden er det beste alternativet i 2016. Dersom man ikke ønsker å være klansmedlem er vårt alternativ.
  • Klubbtribunen, der man som klubbmedlem kan kjøpe sesongkort på et aktivt sitte-felt der det er greit å både sitte og stå.
    For familier som har hatt sesongkort på Bendit har vi laget konseptet Langside Familie, der vi både tilbyr bedre plasser og lavere priser enn i 2015!

Vålerenga satser på familiene

Når hele klubben nå har tatt et oppgjør med de destruktive kreftene i Vålerenga-familien, er dette et klart signal om at vi ønsker å bli mer familievennlige. Vålerenga ønsker mange foreldre, ungdom og barn på kamp!

Vål’enga gjør alvor av dette ved å lage et nytt tribunekonsept som heter Langside Familie. De har laget en sensasjonelt lav pris for familiene:

Når voksne kjøper sammen med barn/ungdom får man sesongkortet til kun 1300 kroner. For barn (6-11) koster sesongkortet 700 kroner, og ungdom (12-17) koster 1100 kroner.

Dette tilbudet selges kun i Sjappa, fordi det ikke er teknisk mulig å gjennomføre en slik pakkeløsning på nett. Du får uansett ikke noen unødvendig ekstratur til Sjappa på Helsfyr, for du får sesongkortene i hånda når du er innom og gjør handelen. Alle må innom Sjappa for å hente det fysiske sesongkortet, også de som bestiller sesongkort på nett.

For mer info, gå til Vålerenga sine egne sesongkortsider.

2 kommentarer til «Sesongkortinfo 2016»

Legg igjen en kommentar