Dagboka mandag 16. november 2015

De beste mandagene er de man kan feire som fersk norgesmester! I dag har nok Johan-Sebastian Christiansen en bedre mandagsfølelse enn de fleste andre av oss. Håkki Iskrigerne gikk på sitt sjette strake tap mot Stavanger Oilers. Kampen var i og for seg relativ jevn dersom man regner antall skudd, sjanser og utvisningsminutter. Det sto … Fortsett å lese «Dagboka mandag 16. november 2015»

De beste mandagene er de man kan feire som fersk norgesmester! I dag har nok Johan-Sebastian Christiansen en bedre mandagsfølelse enn de fleste andre av oss.

Håkki

Iskrigerne gikk på sitt sjette strake tap mot Stavanger Oilers. Kampen var i og for seg relativ jevn dersom man regner antall skudd, sjanser og utvisningsminutter. Det sto 1-0 etter første periode, 2-1 etter andre periode og tredje periode ble målløs. Kampen endte dermed 3-1.

Fredag slo U18 laget Sparta hele 6-1 hjemme på Jordal. Vi gleder oss over at det gror godt i de yngres avdelinger.

Fotball

Hva skal vi si om kvalikkampen som ble spilt i går da? Sånn bortsett fra at store deler av VPN-redaksjonen fikk eksem av å se gutta surre rundt i uvante posisjoner ute på den matta, er det ikke noe annet å si enn at det var brutalt å se en gjeng smågutter prøve å spille ball med voksne menn. Vi bare nevner at fotballpensjonisten Morten Berre hadde vært et mye bedre alternativ på topp enn Henriksen og Søderlund. Søderlund har 1 mål på 24 kamper som spiss. Det forteller ekstremt mye om hvor gode Rosenborg har vært offensivt i år når hans medspillere har klart å sette han opp for åpen kasse slik at han kan rulle inn 20+ mål i årets serie.

La oss snakke om noe gøyere. Tippeligaen 2015 er over. Det endte med 49 poeng, noe som holdt til en 7.plass på tabellen. Vi scora 49 mål og slapp inn 41. Vil du lese mer om årets statistikk, gjør du det på klubbens hjemmesider.

Innebandy
Damelaget slo BMIL i Bjølsenhallen 3-7. H2 sleit derimot mot Sveiva 2 og vi kan notere oss et 0-6  tap. Egentlig ikke så ille om man tar i betraktning at Sveiva 2 hadde pakka kvota si med elitespillere full.

Håndball – Enga på topp
Før fredagens kamp var Ellingsrud/Vestli det eneste damelaget som var ubeseiret i årets 3. divisjon. Det var helt til de møtte damene fra Vålerenga. Jentene snudde 13-6 ved pause, til seier 20-21! Nå er det Vålerenga som er på tabelltoppen!

Norgesmester i sjakk
Det ble arrangert NM for ungdom i helga, og vi i VPN gratulerer Vålerenga sjakklubbs Johan-Sebastian Christiansen som fersk norgesmester i Gruppe A (1989-1998). Christiansen tok gullet etter å ha slått fjorårsvinner Sigve Hølleland i bare 18 trekk i det avgjørende partiet. Vi i VPN kan ikke så mye om sjakk, men vi har spilt nok til å vite at å slå noen i bare 18 trekk er bra! Godt jobba, Johan-Sebastian!!

Vålerenga sjakklubb hadde flere spillere enn Christiansen i ilden i helga. Resultatene for de andre vålerengaspillerne ble som følger:

Gruppe B (1999-2000): Sara Næss 20. plass og Eigil Petter Budde 38. plass.

Gruppe C (2001-2002): Maria Næss 26. plass og Polina Bronder 42. plass.

Gruppe D (født 2003): Ingrid Skaslien 7. plass score, Maximilian L Lystad 18. plass og Eva Weston Szemes 40. plass.

Gruppe F (født 2005): Eva Skaslien 11. plass.

Gruppe G (født 2006): Viktor Nygaard Løvåsen 15. plass og Elias Fredrik Budde 29. plass.

Godt jobba, alle sammen!!!

 

Vålerenga i dag

Vi forbereder oss på en lettkledd adventstid og høye køller. Noen av oss gleder seg mere enn andre.

Legg igjen en kommentar