Dagboka fredag 13. november 2015

Seier mot Stjernen for hockeygutta, men for at fotballgutta skal til stjernene må du kanskje bidra litt! Først av alt. I gårsdagens artikkel om tidligere juniorspillere i Vålerenga som kunne dominert dagens lag så glemte vi en selvskreven Jørgen Horn. Han var den første som stod på lista vår, men forsvant på et uforståelig vis … Fortsett å lese «Dagboka fredag 13. november 2015»

Seier mot Stjernen for hockeygutta, men for at fotballgutta skal til stjernene må du kanskje bidra litt!

Først av alt. I gårsdagens artikkel om tidligere juniorspillere i Vålerenga som kunne dominert dagens lag så glemte vi en selvskreven Jørgen Horn. Han var den første som stod på lista vår, men forsvant på et uforståelig vis ut når saken ble skrev. Dette kan vi selvfølgelig ikke ha noe av, så her kommer avsnittet om Jørgen:

Jørgen Horn

Jørgen Horn var i Vålerenga fra han guttespiller. I 2005 som 18-åring tok han seg et år i Kjelsås før han kom tilbake til Valle. I 2006 valgte Vålerenga å leie han ut til Moss, som på den tiden spilte i Obos-ligaen. Tilbake i Vålerenga skrev han under en 4-års kontrakt med Vålerenga og ble samtidig utleid til Viking for 2008-sesongen.

Før 2009-sesongen ble overgangen til Viking gjort permanent etter at Jørgen og Martin Andresen fikk nok av hverandre. Det skulle bli med en sesong til i Viking for allerede høsten 2010 så ble Jørgen Horn sin kontrakt med Viking avbrutt. Horn hadde havnet på glattcelle 2 ganger på kort tid etter byturer og Viking fikk nok. I desember 2010 skrev Jørgen deretter Fredrikstad hvor han ble i to sesonger. Deretter gikk turen til Strømsgodset og det var nå han endelig skulle få ut sitt fulle potensial.

I dag er Jørgen Horn selvskreven på Strømsgodset, står neppe altfor langt unna landslaget og hadde gått rett inn på Vålerenga.

Les også: Vålerenga-juniorene som ville dominert Tippeligaen

Seier mot Stjernen

Hockeygutta måtte ha overtid mot Stjernen på Jordal i går, men det holdt og Vålerenga vant 3-2. Dermed er våre gutter nå oppe på en 5. plass.

Neste kamp er borte mot Stavanger Oilers på lørdag klokka 18.00.

Økonomi

Det er fortsatt en trang økonomi i Vålerenga. Det er ikke krise som det var tidligere og man har nå kontroll, men det betyr ikke at det svømmer over av penger i kassa.

Heldigvis så kan vi supportere bidra til å gjøre noe med akkurat dette. Meld deg inn i VIF Elite eller kjøp sesongkort, så gir du klubben pusterom og kanskje kan akkurat det være hjelpa som trengs for å kjøpe en ny spiller som kan forsterke laget neste sesong.

Unge spillere

[poll id=»17″]

Legg igjen en kommentar