Tre nye spillere klare for Vålerenga

Som forventet så har Vålerenga idag hentet tre nye spillere. Anders Nedrebø (27 år) fra Bærum, Jesper Arvidsson (30 år) fra Djurgården og Marcus Sandberg (25 år) fra IFK Gøteborg er klare for Vålerenga. Dette er overganger som vi tidligere har skrevet om og som har vært klare i flere uker. Alle de tre signerer … Fortsett å lese «Tre nye spillere klare for Vålerenga»

Som forventet så har Vålerenga idag hentet tre nye spillere.

Anders Nedrebø (27 år) fra Bærum, Jesper Arvidsson (30 år) fra Djurgården og Marcus Sandberg (25 år) fra IFK Gøteborg er klare for Vålerenga. Dette er overganger som vi tidligere har skrevet om og som har vært klare i flere uker.

Alle de tre signerer kontrakter på tre år. Både Arvidsson og Sandberg kommer gratis fra sine klubber, mens Nedrebø er vi litt mer usikker på. Uansett har han kostet litt penger, men neppe mye.

Les også: Store endringer på gang i spillerstallen
Les også: Ny svenske på vei til Vålerenga

Se intervjuer med de nye spillerne her (fra vif-fotball.no):


En kommentar til «Tre nye spillere klare for Vålerenga»

Legg igjen en kommentar