Dagboka tirsdag 10. november 2015

Vi skjønner ikke hvorfor Wæhler er utelatt på årets VG-lag, men syns det er storartet at Klubb og Klan utestenger tribunepøblene Dialog er et fremmedord, men ikke av den vanskeligste sorten for de fleste. Unntakene er utagerende alternative supportere som ikke har kapasitet til å ta inn over seg at dialog innebærer gjensidighet. Vi applauderer klubben og klanen … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 10. november 2015»

Vi skjønner ikke hvorfor Wæhler er utelatt på årets VG-lag, men syns det er storartet at Klubb og Klan utestenger tribunepøblene

Dialog er et fremmedord, men ikke av den vanskeligste sorten for de fleste. Unntakene er utagerende alternative supportere som ikke har kapasitet til å ta inn over seg at dialog innebærer gjensidighet. Vi applauderer klubben og klanen som nå setter foten ned og sier at nok er nok. Vi har skrevet vårt i Tribuneskandale i Drammen og lar det være med det. Les andres kommentarer her: VG, TV2, Dagbladet, Sotahjørnet

Obligatorisk lesing:

Årets fotballavis
VPNs lesere har kåret Kjetil Wæhler til årets suverene Vålerenga-spiller, men VG har ikke funnet plass til ham på årets VG-lag. Det sier vel mest om VG som dermed knuses av Nettavisen når det gjelder spillerforståelse. Nettavisen gir Wæhler en soleklar plass på Årets Lag og tar likså godt med seg tidligere VIF-spiller Nicolai Næss (Stabæk). Under overskriften Her er årets lag i tippeligaen skriver Nettavisen dette:

Kjetil Wæhler (Vålerenga)
«Gammer’n» henger fortsatt med i svingene. Kjetil Rekdal mener 39 år gamle Wæhler er Norges beste midtstopper når det gjelder rent forsvarsarbeid, og denne sesongen har han gitt sjefen rett. Er knallhard og kompromissløs i duellene, og har vært en viktig brikke for Vålerenga denne sesongen. Har vært sjefen med stor S.

Nicolai Næss (Stabæk)
Enda en 22-åring som får plass på årets lag. Har i likhet med Svensson vært veldig stabil, og skal ha mye av æren for at Stabæk har fungert defensivt denne sesongen. Klok midtstopper som ofte vinner dueller på grunn av kløkt, ikke fysikk. Tatt store steg i år, noe som ble «bevist» da Rosenborg ønsket å hente ham i sommer, en henvendelse Stabæk sa blankt nei til. Blitt en meget god midtstopper, og en spennende mann å følge videre.

Husk supportermøtet i morra
I morgen inviterer klubben til åpent supportermøte mellom klokka 18 og 20 i kantina i Vallhall. Trenerteamet Tandberg og Moesgaard og spillerne Grindheim og Moa svarer på alt mulig omkring A-laget. På klanen.no er det lista opp forslag til en rekke interessante spørsmål. Er laget for dårlig trent? Åffer vinner vi ikke kamper i august? Er et tilfeldig at vi har så mange skader? Blir det medalje i neste år? Kaoset i Drammen blir også tatt opp.

Les mer her: Syns du vi spiller rævva? (vif-fotball.no)

Vålerenga i dag
Hvem elsker Raymond?
Svaret får du av VPN i dag klokka 17

Legg igjen en kommentar